Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Μύρινας παρουσιάζουν τις δράσεις τους στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας

banner roots

Το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Μύρινας παρουσιάζουν τις δράσεις τους στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας
11.06.2013 | 14:59

Το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Μύρινας παρουσιάζουν τις δράσεις τους στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Μύρινας, διοργανώνουν την παρουσίαση των σχολικών Προγραμμάτων που υλοποιούνται μέχρι τις 28 Ιουνίου, από τα δυο σχολεία, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, που συνδιοργανώνουν ο Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου και η Ε.Λ.Μ.Ε. Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Η παρουσίαση έχει προγραμματοστεί για την επόμενη Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Κοιμήσεως της Θεοτόκου (στο Τσας),

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν:

Α) Η Ερευνητική Εργασία των μαθητών της Β΄ τάξης του Γενικού Λυκείου με θέμα: «Καλλιτεχνική Δημιουργία».

Β) Το Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας του Επαγγελματικού Λυκείου με θέμα: «Τίποτα δεν πάει χαμένο: Ψηφιδωτό».

Γ) Το Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας του Γενικού Λυκείου με θέμα: «Δουλειές με Σκουπίδια».

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσουν:

Α) Έκθεση των έργων των μαθητών.

Β) Πωλητήριο έργων των μαθητών και διάθεση κόμποστ με τη μορφή Παζαριού Ανταλλαγής: τα έργα θα διατεθούν με αντάλλαγμα τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. (Ενδεικτικά μπορείτε να φέρετε: λάδι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, ντοματοπολτό κλπ.).

Γ) Σεμινάριο ντεκουπάζ με ελεύθερη συμμετοχή. (Είναι βέβαια ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε προσφορά, σε είδος ή χρήμα, για τον παραπάνω σκοπό). Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο είναι απαραίτητο να έχετε φέρει μαζί σας το αντικείμενο που θέλετε να διακοσμήσετε (ένα κομμάτι ξύλο, ένα κουτί, ένα μπουκάλι, μία κρεμάστρα, κλπ), ένα ψαλιδάκι, την εικόνα που σας αρέσει (από χαρτοπετσέτα, εφημερίδα ή εκτυπωμένη), ένα πλατύ πινέλο, αν έχετε, και καλή διάθεση! (Δείτε κρεμαστάρια και μπουκάλια στο: www.douliesmeskoupidia.blogspot.gr )

Επίσης, η έκθεση των έργων του προγράμματος των μαθητών του ΕΠΑΛ Μύρινας «Τίποτα δεν πάει χαμένο: Ψηφιδωτό», θα λειτουργήσει και στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Λήμνου, την Κυριακή 22 Ιουνίου, από τις 9 το βράδυ.

                 

                                           szdfhsid

                                             

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel