Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ελεονώρα Γεώργα: «Δεν μου αναλογούν ευθύνες που θέλουν να μου προσάψουν» (audio)

banner roots

Ελεονώρα Γεώργα: «Δεν μου αναλογούν ευθύνες που θέλουν να μου προσάψουν» (audio)
05.06.2019 | 21:08

Ελεονώρα Γεώργα: «Δεν μου αναλογούν ευθύνες που θέλουν να μου προσάψουν» (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στον FM 100 η Ελεονώρα Γεώργα, λίγα εικοσιτετράωρα μετά το τελικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μιλώντας στον Παναγιώτη Σκαπέτη, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» παραδέχτηκε ότι επρόκειτο για «μια δύσκολη αναμέτρηση, όπως κάθε εκλογικός αγώνας» ενώ τόνισε πως «είναι μεγάλη ευθύνη για εμάς η εμπιστοσύνη 3.418 συνδημοτών μας και θα τιμήσουμε την ψήφο τους στο ακέραιο».

Ερωτηθείσα για την απλή αναλογική, η κ. Γεώργα υποστήριξε ότι η εφαρμογή της αποτελεί «πρόκληση και για τους 27 του δημοτικού συμβουλίου» λέγοντας πως η ίδια είναι άνθρωπος δημοκρατικός και συνεργάσιμος, «στοιχεία που θα διατηρηθούν και στο μέλλον», αφού με την ψήφο της θα στηρίζει «οτιδήποτε είναι καλό για το νησί».

Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει όλα όσα έχουν ακουστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και μετά το πέρας των εκλογών, για τις σχέσεις της με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Δημήτρη Μαρινάκη, τόνισε πως θεωρεί «μεθοδευμένο από συγκεκριμένους κύκλους προσώπων το να ακούγονται συγκεκριμένα σχόλια για μένα». Πρόσθεσε πως την αδικεί το γεγονός ότι «ακούγονται πράγματα που έχουν παντελώς παρερμηνευθεί ενώ απεκρύφησαν πράγματα που έχουν συμβεί», γνωστοποιώντας πως νωρίς το βράδυ των εκλογών της περασμένης Κυριακής, κάλεσε τον κ. Μαρινάκη και του ευχήθηκε για τη νέα του θητεία. «Δεν μου αναλογούν ευθύνες που θέλουν να μου προσάψουν», κατέληξε.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα όλα όσα είπε στον FM 100 η κ. Γεώργα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το