Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έξι παίκτες από τη Λήμνο για τον φιλικό αγώνα των Μικτών

banner roots

Έξι παίκτες από τη Λήμνο για τον φιλικό αγώνα των Μικτών
17.06.2019 | 09:34

Έξι παίκτες από τη Λήμνο για τον φιλικό αγώνα των Μικτών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα το πρωί έφτασαν στη Λέσβο, 6 ποδοσφαιριστές από τη Λήμνο γεννηθέντες 2004-2005, με σκοπό να συμμετέχουν σε προπόνηση και φιλικό αγώνα της Μικτής Λέσβου.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών κ. Δημήτρη Ντουνιά, των υπόλοιπων μελών της επιτροπής και του Ενωσιακού προπονητή Γιώργου Κομνηνού, οι ποδοσφαιριστές Γουρνιάς, Κριαρής, Γιαννακίδης, Πετρέλλης, Κατακουζηνός, και Τριάντος με την συνοδεία του μέλους της τοπικής επιτροπής Λήμνου κ. Ιορδάνη Θωμαϊδη, θα έρθουν για να προπονηθούν με τους υπόλοιπους παίκτες των Μικτών Ομάδων αύριο το απόγευμα στο "Γεώργιος Σκούφος" και την Τρίτη το απόγευμα θα αγωνιστούν απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη σε φιλική αναμέτρηση στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Μετά το ταξίδι στη Λήμνο την περίοδο του Πάσχα από τον Γιώργο Κομνηνό με σκοπό να παρακολουθήσει μέσα από κάποια τουρνουά παίκτες οι οποίοι μπορούν να ενταχθούν στις Mικτές ομάδες, αποφασίστηκε αυτοί οι έξι παίκτες να προπονούνται εντατικά από τον προπονητή της Λήμνου κ. Νταλαμπίρα Μιχάλη.

Για πρώτη φορά γίνεται αυτή η κίνηση από την ΕΠΣΛ, όσον αφορά μετακίνηση ποδοσφαιριστών από τη Λήμνο, ώστε να συμμετέχουν σε προπονήσεις στη Λέσβο, κάτι το οποίο θεωρείται σαφώς πιο αξιοκρατικό, όπως επίσης να σημειωθεί ότι οι Μικτές ομάδες μετά την επιστροφή τους από το τουρνουά της Σύρου τον χειμώνα προπονούνται κάθε εβδομάδα μια ημέρα ανά ηλικία, συνολικά 4 προπονήσεις την εβδομάδα.

Πηγή: sportslesvos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το