Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημέρωσε για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα (photos)
Λήμνος: Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημέρωσε για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα (photos)
19.06.2019 | 21:08

Λήμνος: Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημέρωσε για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ενημερωτική εσπερίδα στη Λήμνο, στο συνεδριακό κέντρο του Πορτιανού, πραγματοποίησε, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, το Επιμελητήριο Λέσβου, συνεχίζοντας την ενημέρωση των μελών του για θέματα που αφορούν τα Εργασιακά και τα Ασφαλιστικά στους κλάδους Εστίασης, Τουριστικών Πρακτορείων και Ενοικιαζομένων Δωματίων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λέσβου, το Παράρτημα Λήμνου του Επιμελητηρίου Λέσβου και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λέσβου, με εισηγητή τον Οικονομολόγο, Πτυχιούχο Α.Β.Σ.Π, Σύμβουλο επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού κ. Πέτρο Ραπανάκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Παναγιώτης Τατάκης, Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, και Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λέσβου καθώς και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Παρασκευάς Φραντζέσκος.

Ο καταξιωμένος εργατολόγος, παρουσίασε την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία που αφορά τους παραπάνω κλάδους, ενώ μέσα από γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, που προέκυψε από τις ερωτήσεις και τις απορίες των παρευρισκομένων, έγινε η καλύτερη ερμηνεία για την εφαρμογή των νέων εργασιακών νόμων.

Το Επιμελητήριο Λέσβου αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των μελών του για ενημέρωση σε σχέση με εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, θα συνεχίσει την σειρά των ενημερωτικών εκδηλώσεων.

epimelitirio lesvou limnos

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018