Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Harper’s Bazaar Ρουμανίας προτείνει για διακοπές τη Λήμνο! (photos)

banner roots

Το Harper’s Bazaar Ρουμανίας προτείνει για διακοπές τη Λήμνο! (photos)
04.07.2019 | 21:50

Το Harper’s Bazaar Ρουμανίας προτείνει για διακοπές τη Λήμνο! (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Harper’s Bazaar, ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, προτείνει για διακοπές το νησί του Ηφαίστου!

Στη ρουμανική έκδοση του, φιλοξενείται άρθρο-αφιέρωμα στη Λήμνο με την υπογραφή της Sofia Bartoș, μοντέλο από τη Ρουμανία που ταξίδεψε στο νησί και γράφει τις εντυπώσεις του.

Η όμορφη Ρουμάνα επισκέφθηκε τη Λήμνο με τον σύζυγο και το ενός έτους παιδί της και προτείνει το νησί ως την καλύτερη επιλογή για οικογένειες με παιδιά. Όπως αναφέρει, οι λόγοι που την κάνουν ιδανικό οικογενειακό προορισμό είναι το γεγονός ότι αποτελεί ένα ήσυχο νησί με υπέροχες αμμουδερές παραλίες ενώ υπάρχουν σημεία και παιδικές χαρές, όπου μπορούν τα παιδιά να περάσουν όμορφες στιγμές.

«Για όσους έχουν μεγαλύτερα παιδιά», συμπληρώνει το μοντέλο, «υπάρχει μια πανέμορφη παραλία για kitesurfing ενώ μπορείτε επίσης να κάνετε εκδρομές σε αγροκτήματα ή -γιατί όχι- ιππασία στο ηλιοβασίλεμα».

Το μοντέλο και blogger απαριθμεί τα αγαπημένα της εστιατόρια στο νησί ενώ εξάρει την ομορφιά των παραλιών λέγοντας πως καθεμία από αυτές διαθέτει ιδιαίτερη και ξεχωριστή ομορφιά. Οι δικές της αγαπημένες, όπως λέει, είναι το Γομάτι, η Χαβούλη και ο Κοκκινόβραχος.

Τέλος, εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για το κατάλυμα όπου διέμεινε ενώ δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Λήμνο και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο Harper’s Bazaar Ρουμανίας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel