Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επίσκεψη Στ. Γεωργούλα στη Λήμνο | Μιλάει στον FM 100 για το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο (audio)

banner roots

Επίσκεψη Στ. Γεωργούλα στη Λήμνο | Μιλάει στον FM 100 για το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο (audio)
11.07.2019 | 19:51

Επίσκεψη Στ. Γεωργούλα στη Λήμνο | Μιλάει στον FM 100 για το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο στούντιο του FM 100 φιλοξενήθηκε ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ο Άλλος Δρόμος» Στράτος Γεωργούλας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λήμνο.

Όπως είπε ο κ. Γεωργούλας μιλώντας στη Δέσποινα Βασιλειάδου, ταξίδεψε στο νησί μας -προηγούμενος σταθμός του ήταν ο Αϊ-Στράτης- προκειμένου να κρατήσει επαφή με τον κόσμο που στήριξε την παράταξή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, καθώς και για να οργανώσει τις ενέργειές του ενόψει της ανάληψης καθηκόντων του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο να σχολιάσει το ποσοστό που έλαβε η παράταξή του στη Λήμνο στις περιφερειακές εκλογές –ήταν το υψηλότερο από όλα τα νησιά της Περιφέρειας- ο επικεφαλής του «Άλλου Δρόμου» εξήγησε ότι «οφείλεται στα άτομα που είχε στο ψηφοδέλτιο» για τα οποία σημείωσε ότι νιώθει περήφανος.

Παράλληλα, μίλησε για τις συνεργασίες και τη λειτουργία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και για τις προτάσεις που θα φέρει η παράταξή του, τονίζοντας ότι ο «Άλλος Δρόμος» θα στηριχτεί σε τρεις άξονες: διαφάνεια, δημοκρατικός έλεγχος και συμμετοχή.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Γεωργούλας στον FM 100.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το