Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Λημνιός Μάριος Λανταβός στέλνει παγκόσμιο μήνυμα Ειρήνης | Δείτε και ψηφίστε
Ο Λημνιός Μάριος Λανταβός στέλνει παγκόσμιο μήνυμα Ειρήνης | Δείτε και ψηφίστε
12.09.2019 | 13:16

Ο Λημνιός Μάριος Λανταβός στέλνει παγκόσμιο μήνυμα Ειρήνης | Δείτε και ψηφίστε

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Γροθιά» στο στομάχι και σε όλα όσα ακούσια η εκούσια προκαλούμε με τις επιλογές μας στα παιδιά μας, αποτελεί το μόλις ενός λεπτού video του Λημνιού κινηματογραφιστή Μάριου Λανταβού, με το οποίο συμμετέχει σε διεθνή διαγωνισμό για την Παγκόσμια Ειρήνη.

Πρόκειται για μια καλογυρισμένη δουλειά στην οποία συμμετέχουν επίσης ο 8χρονος Λουκιανός Παπαευθυμίου από τα Τσιμάνδρια, ο Μάριος Σαββόγλου και η Μαριατίνα Σάλη.

Τη μουσική του βίντεο έχει επιμεληθεί η Σταυρούλα Καμνή.

Το βίντεο αυτό είναι η μοναδική συμμετοχή της Ελλάδας στο φεστιβάλ νέων κινηματογραφιστών, στο οποίο συμμετέχουν όλες οι χώρες του πλανήτη, εκτός από την Αμερική.

Το φετινό θέμα είναι: «Ανύψωσε το ανάστημά σου για την παγκόσμια Ειρήνη» και το κοινό από τις 11 έως τις 18 Σεπτεμβρίου θα μπορεί να ψηφίζει ώστε να προκύψουν τα 20 καλύτερα.

Στην επόμενη φάση την αξιολόγηση θα αναλάβουν επαγγελματίες του χώρου, από όπου θα βγουν οι 3 νικητές, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη για να παρευρεθούν και παρακολουθήσουν θεματικό forum.

Δείτε και ψηφίστε

make lantabos

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018