Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα που εξήγγειλε για το μεταναστευτικό»
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα που εξήγγειλε για το μεταναστευτικό»
19.09.2019 | 16:57

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα που εξήγγειλε για το μεταναστευτικό»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στα όρια της αντοχής τους έχουν φτάσει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσεως & Αθλητισμού της Περιφέρειας κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς, αφού από τις 17 Σεπτεμβρίου έχουν εισέλθει παράνομα σε αυτά περισσότεροι από 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες.

Στην ίδια ανακοίνωση ο Κ. Κουρσουμπάς καλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα που εξήγγειλε για φύλαξη των συνόρων και αποσυμφόρηση των νησιών.

Αναλυτικά, ο Αντιπεριφερειάρχης σημειώνει:

«Συνεχίζονται αμείωτες οι μεταναστευτικές ροές στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Από τις 17.09.19 έως σήμερα εισήλθαν παράνομα στα νησιά πάνω από 1500 (χίλιοι πεντακόσιοι) πρόσφυγες και μετανάστες.

Καλούμε για άλλη μια φορά την Κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα που εξήγγειλε και κυρίως την φύλαξη των συνόρων και την αποσυμφόρηση των νησιών, που ακόμα μια φορά βρίσκονται στα όρια της αντοχής τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Μεταναστευτικής Κρίσεως & Αθλητισμού
Δημήτριος Κουρσουμπάς».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018