Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στο Γυμνάσιο Μούδρου (photos)

banner roots

Η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στο Γυμνάσιο Μούδρου (photos)
26.10.2019 | 10:59

Η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στο Γυμνάσιο Μούδρου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τον διπλό εορτασμό της Σημαίας και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου τίμησε την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, το Γυμνάσιο Μούδρου «ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΟΣΧΙΔΗΣ», με μια άρτια οργανωμένη γιορτή υπό την επιμέλεια της εκπαιδευτικού του σχολείου κ. Τρυφωνίδου και την τεχνική υποστήριξη της κ. Πολυμένη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου: «Αποδόθηκε, σύμφωνα με το τυπικό, η σημαία στη φετινή σημαιοφόρο και τους παραστάτες, απονεμήθηκαν τα αριστεία και τα βραβεία, καθώς και ειδικοί έπαινοι κοινωνικής προσφοράς σε όσους διακρίθηκαν κατά την περσινή σχολική περίοδο και ακολούθησε η γιορτή με την ενεργό συμμετοχή μεγάλου αριθμού μαθητών.

Ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και η παρουσία γονέων και φίλων που τίμησαν το σχολείο και την ημέρα. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Ηρώον του Μούδρου με τη μπάντα του σχολείου να δίνει το επετειακό μήνυμα στη μικρή μας πόλη. Το μήνυμα του «ΟΧΙ» αποκτά σήμερα ισχυρότερο νόημα από ποτέ, αφού η φρίκη του πολέμου συνεχίζει να ταλανίζει τον πλανήτη μας. Γι’ αυτό πρέπει να θυμόμαστε... Να έχουμε ιστορική μνήμη».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel