Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κινητοποίηση την Πέμπτη για το νοσοκομείο της Λήμνου
Κινητοποίηση την Πέμπτη για το νοσοκομείο της Λήμνου
04.11.2019 | 12:17

Κινητοποίηση την Πέμπτη για το νοσοκομείο της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Κινητοποίηση διοργανώνει η «Ομάδα Δράσης» για το Νοσοκομείο, την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις τραγικές ελλείψεις στο χώρο της υγείας γενικότερα, αλλά και στο Νοσοκομείο μας ειδικότερα.

Για το λόγο αυτό:
"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίαση της 31ης Οκτωβρίου 2019, ύστερα από αίτημα του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου, και κάνοντας χρήση της εξουσιοδότησης του Γ.Σ., ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ στάση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. της Λήμνου την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, από τις 11:00 – 15:00, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι του νησιού να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στο Νοσοκομείο της Λήμνου".

Επίσης το Σωματείο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
"ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 11:00 ΕΩΣ ΚΑΙ 3:00 ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΕΙ Η Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/11/2019 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ".

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018