Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Μούδρου τίμησαν το Πολυτεχνείο (photos & video)
pame boreio aigaio

Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Μούδρου τίμησαν το Πολυτεχνείο (photos & video)
16.11.2019 | 12:29

Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Μούδρου τίμησαν το Πολυτεχνείο (photos & video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου τίμησαν, την Παρασκευή (15/11), στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. Μούδρου, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου και του Γυμνασίου Μούδρου, παρουσία του Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου κ. Καπιωτά αλλά και των ωφελούμενων του ΚΗΦΗ Καμινίων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «17 Νοέμβρη 2019. 46 χρόνια μετά. Σε μια επετειακή εκδήλωση για τη δημοκρατία και την ελευθερία, οι δυνάμεις δύο σχολείων ενώθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά συγκινητικό. Το Γενικό Λύκειο Μούδρου και το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησαν την επέτειο με απαγγελίες, ψηφιακές παρουσιάσεις, μουσική και τραγούδι, αλλά και με θέατρο. "Εμένα με νοιάζει" ο τίτλος του μικρού θεατρικού μας, για να αντιληφθούμε την ευθύνη όλων μας και την ανάγκη της πίστης σε ακλόνητες αξίες. Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης Λέσβου κ. Καπιωτάς, και οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ Καμινίων, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές».

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018