Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμος Λήμνου ξεκινά πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων, ηλεκτρονικής σήμανσης και εμβολιασμού αδέσποτων γατών
facebook seminaria
Ο Δήμος Λήμνου ξεκινά πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων, ηλεκτρονικής σήμανσης και εμβολιασμού αδέσποτων γατών
02.12.2019 | 21:34

Ο Δήμος Λήμνου ξεκινά πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων, ηλεκτρονικής σήμανσης και εμβολιασμού αδέσποτων γατών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ο Δήμος Λήμνου σε συνεργασία με τον φιλοζωικό σύλλογο "Animal Rescue Lemnos" και την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας, θα προχωρήσουν σε μαζικές στειρώσεις, ηλεκτρονική σήμανση και εμβολιασμό γατών κατά το τετραήμερο 12-15 Δεκεμβρίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος του νησιού.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Οι στειρώσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Κτηνιατρείο στον Κοντιά και αφορούν αποκλειστικά σε αδέσποτες γάτες.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του "Animal Rescue", κ. Αναστασία Παρίση στο τηλέφωνο 698-1479588.

Επίσης, όσοι μπορούν να διαθέσουν μικρά κλουβιά μεταφοράς κατοικίδιων, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Λήμνου στο τηλέφωνο 22543-50012».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018