Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αρχηγός ΓΕΣ: Σε υψηλή ετοιμότητα Φυλάκια και Εθνοφύλακες σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο
Αρχηγός ΓΕΣ: Σε υψηλή ετοιμότητα Φυλάκια και Εθνοφύλακες σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο
10.12.2019 | 12:08

Αρχηγός ΓΕΣ: Σε υψηλή ετοιμότητα Φυλάκια και Εθνοφύλακες σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επίσκεψη στις νήσους Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, στην Περιοχή Ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ») πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Αρχηγός συνοδευότανε  από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο, πραγματοποίησε

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, μετέβη στο Στρατηγείο της 88 ΣΔΙ όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια «ΠΛΑΚΑΣ» και «ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ», όπου έλεγξε τα τμήματα ετοιμοτήτων διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, την άρτια γνώση των καθηκόντων τους, την συνεχή ετοιμότητα, καθώς και το υψηλό ηθικό τους.

Στη συνέχεια παρακολούθησε Διαγωνιστική βολή τυφεκίου G3A3 – A4 από Εθνοφύλακες του  Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Λήμνου, όπου διαπίστωσε την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα τους.

Ο Αρχηγός, στη διάρκεια των επισκέψεών του, πραγματοποίησε ομιλία στο σύνολο του προσωπικού, το συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί και αντάλλαξε ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε φωτογραφίες:

ΓΕΣΓΕΣ

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018