Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Χωρίς σταθερό τηλέφωνο για 10 ημέρες ηλικιωμένο ζευγάρι
Λήμνος: Χωρίς σταθερό τηλέφωνο για 10 ημέρες ηλικιωμένο ζευγάρι
10.12.2019 | 14:18

Λήμνος: Χωρίς σταθερό τηλέφωνο για 10 ημέρες ηλικιωμένο ζευγάρι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε απόγνωση βρίσκεται κόρη, ηλικιωμένου ζευγαριού που μένει στη Μύρινα, καθώς προσπαθεί να βγάλει άκρη με εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως καταγγέλλει στον FM 100, οι γονείς της έχουν μείνει χωρίς γραμμή σταθερού τηλέφωνου, τουλάχιστον από την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ενώ έχει δηλώσει βλάβη, έλαβε μια ηχογραφημένη κλήση που την ενημέρωνε ότι η αποκατάσταση στη γραμμή δρομολογείται για τις 17 Δεκεμβρίου. 10 ημέρες μετά από την αναγγελία!

Περιγράφει μάλιστα με γλαφυρό τρόπο την αγένεια με την οποία, υπάλληλοι του τοπικού καταστήματος την αντιμετώπισαν όταν ζήτησε να μιλήσει με το τεχνικό τμήμα της Λήμνου. Επισημαίνει ότι το σταθερό τηλέφωνο είναι ο μόνος τρόπος που οι ηλικιωμένοι γονείς της μπορούν να επικοινωνήσουν, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως επίσης και ο δικός της τρόπος για να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

Διαμήνυσε στην εταιρεία τέλος,, πως αν το θέμα δεν λυθεί τις επόμενες ώρες θα συμβουλευτεί δικηγόρο προκειμένου να κινηθεί νομικά.

Τα στοιχεία της καταγγέλλουσας είναι διαθέσιμα στο σταθμό μας, αλλά για την ώρα δεν επιθυμεί τη δημοσίευσή τους.

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018