Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναισθησιολόγος από το Θριάσιο προσωρινά στο νοσοκομείο Λήμνου | Αναζητείται λύση για νεφρολόγο
pame boreio aigaio

Αναισθησιολόγος από το Θριάσιο προσωρινά στο νοσοκομείο Λήμνου | Αναζητείται λύση για νεφρολόγο
11.12.2019 | 17:06

Αναισθησιολόγος από το Θριάσιο προσωρινά στο νοσοκομείο Λήμνου | Αναζητείται λύση για νεφρολόγο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστο Ροϊλό, και την Υποδιοικήτρια Μαρία Δίπλα, πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου Θωμάς Λούκας, ως εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής για την υγεία.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα μείζονα προβλήματα του νοσοκομείου Λήμνου και κυρίως το ζήτημα που έχει προκύψει με τον αναισθησιολόγο και τον νεφρολόγο.

Όπως αναφέρει ο κ. Λούκας, «ο κος Ροϊλός παρέδωσε έγγραφο με το οποίο θα πραγματοποιείται η μετακίνηση αναισθησιολόγου από το Θριάσιο νοσοκομείο για 10 ημέρες κάθε μήνα για τους επόμενους τρεις μήνες, ενώ αναμένεται σύντομα η τοποθέτηση επικουρικής αναισθησιολόγου με τριετή θητεία. Επιπλέον, για το θέμα του νεφρολόγου, η διοίκηση της ΥΠΕ είναι σε επικοινωνία με όλα τα νοσοκομεία της χώρας ώστε να βρεθεί νεφρολόγος που δύναται να μετακινηθεί στη Λήμνο, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Τέλος, ο κος Ροϊλός ανέφερε ότι, εκτός απροόπτου, στις 19 του μηνός θα επισκεφτεί την Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο, συνοδεύοντας τον υπουργό Υγείας».

Διαβάστε εδώ τα έγγραφα.

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018