Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επαφή Ποντίκα με ΥΠΑ για την καθυστέρηση επανέναρξης δρομολογίων στη γραμμή Λήμνος – Θεσσαλονίκη
Επαφή Ποντίκα με ΥΠΑ για την καθυστέρηση επανέναρξης δρομολογίων στη γραμμή Λήμνος – Θεσσαλονίκη
11.12.2019 | 17:32

Επαφή Ποντίκα με ΥΠΑ για την καθυστέρηση επανέναρξης δρομολογίων στη γραμμή Λήμνος – Θεσσαλονίκη

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Λόγω της καθυστέρησης στην επανέναρξη των δρομολογίων που συνδέουν αεροπορικά τη Λήμνο με τη Θεσσαλονίκη, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Ποντίκας ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το αρμόδιο Τμήμα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την συνέχιση της παροχής δημόσιας υπηρεσίας στην εν λόγω γραμμή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου.

Και συμπληρώνεται: «Όπως κατέστη γνωστό, υπήρξε καθυστέρηση στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, η οποία έλαβε χώρα χθες, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ενώ εντός των επομένων ημερών αναμένεται η επανέναρξη των πτήσεων.

Η δημοτική αρχή παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του θέματος, αναμένοντας την άμεση αποκατάσταση της αεροπορικής σύνδεσης της Λήμνου με τη συμπρωτεύουσα, σύμφωνα και με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων».

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018