Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νοσοκομείο Λήμνου: Οι επίσημες ανακοινώσεις για Νεφρολόγο και Αναισθησιολόγο

banner roots

Νοσοκομείο Λήμνου: Οι επίσημες ανακοινώσεις για Νεφρολόγο και Αναισθησιολόγο
12.12.2019 | 14:16

Νοσοκομείο Λήμνου: Οι επίσημες ανακοινώσεις για Νεφρολόγο και Αναισθησιολόγο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων του νησιού μας σχετικά με τα θέματα λειτουργίας του Αναισθησιολογικού Τμήματος και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου, ο εκτελών χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Λήμνου έκανε γνωστά τα ακόλουθα:

1) Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας μας με την Προϊσταμένη μας αρχή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα με τον Διοικητή κ. Χρήστο Ροϊλό και την αρμόδια Υποδιοικήτρια κα Μαρία Δίπλα, έγινε εφικτή κατόπιν ενεργειών τους η μετακίνηση Διευθύντριας Αναισθησιολόγου από το Γ.Ν. Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» για το τελευταίο δεκαήμερο των μηνών Δεκεμβρίου 2019, Ιανουαρίου 2020 και Φεβρουαρίου 2020. Παράλληλα στα επόμενα 24ωρα ολοκληρώνεται ο διορισμός και άλλης Αναισθησιολόγου (επικουρικού) με τριετή θητεία, ενώ θα ανακοινωθεί και η προκήρυξη θέσης Επιμελητή Α΄ Αναισθησιολογίας.

2) Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς να δικαιολογείται καμία ανησυχία από μέρους των συμπολιτών μας που χρήζουν αιμοκάθαρσης. Η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και Αιγαίου εξέδωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επικουρικό νεφρολόγο με τριετή θητεία, κινείται για την μετακίνηση Νεφρολόγου από άλλο Νοσοκομείο, προκηρύσσει άμεσα την κενή οργανική θέση Νεφρολόγου με βαθμό Επιμελητή Α΄ και διασφαλίζει την λειτουργία της Μονάδας μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία της αρμόδιας Υποδιοικήτριας κας Μαρίας Δίπλα με τον Συντονιστή Διευθυντή της Μ.Τ.Ν. του Νοσοκομείου μας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου εκφράζει την ευαρέσκειά της προς τον επικουρικό Αναισθησιολόγο κ. Θεόδωρο Σφάλαγκο και τον Συντονιστή Διευθυντή Νεφρολογίας κ. Ζαχαρία Βαρδάκη για την ευσυνειδησία που επιδεικνύουν στην παροχή των ιατρικών υπηρεσιών τους προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Τέλος, ευχαριστούμε το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου ως σύνολο, αλλά και τον κάθε ένα ιατρό ξεχωριστά για το αίσθημα ευαισθησίας και υψηλής ευθύνης που επιδεικνύει καθημερινά.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το