Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Ερυθρός Σταυρός Λήμνου κοντά στους γέροντες του Γηροκομείου και τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου
Ο Ερυθρός Σταυρός Λήμνου κοντά στους γέροντες του Γηροκομείου και τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου
13.12.2019 | 17:01

Ο Ερυθρός Σταυρός Λήμνου κοντά στους γέροντες του Γηροκομείου και τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τη μηνιαία επίσκεψή τους στο Γηροκομείο της Λήμνου, πραγματοποίησαν οι εθελοντές της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο πρόεδρος, καθώς και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Τμήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού.

Μάλιστα, ενόψει των εορτών, οι επισκέπτες προσέφεραν στους φιλοξενούμενους του γηροκομείου χριστουγεννιάτικα εδέσματα δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ζεστό και γιορτινό κλίμα. Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Λήμνου κ. Νίκος Πυρομάγλου, ευχαρίστησε τις εθελόντριες για την προσφορά τους και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκιο εθελοντών της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, μαζί με τον πρόεδρο του Τμήματος και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λήμνου. Κατά τη διάρκεια της γιορτής, έγινε ενημέρωση για τις δράσεις του σχολείου, ενώ οι μαθητές παρουσίασαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχαν ετοιμάσει, παρουσία του Δημάρχου Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου μοίρασαν δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018