Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Στειρώθηκαν και εμβολιάστηκαν 120 αδέσποτες γάτες (photos)

banner roots

Λήμνος: Στειρώθηκαν και εμβολιάστηκαν 120 αδέσποτες γάτες (photos)
17.12.2019 | 20:02

Λήμνος: Στειρώθηκαν και εμβολιάστηκαν 120 αδέσποτες γάτες (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο πλαίσιο της προσπάθειας διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Λήμνου σε συνεργασία με τον φιλοζωικό σύλλογο «Animal Rescue Lemnos» και την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος, από τις 12 έως και τις 14 Δεκεμβρίου ολοκλήρωσαν έναν πρώτο κύκλο μαζικών στειρώσεων και εμβολιασμού αδέσποτων γατών.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Λήμνου: «Οι εθελοντές κτηνίατροι της ΕΔΚΕ συνολικά στείρωσαν 120 αδέσποτες γάτες στον χώρο του δημοτικού κτηνιατρείου στον Κοντιά, ενώ έγινε και αντιλυσσικός εμβολιασμός.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Ποντίκας ευχαριστεί θερμά τους κτηνιάτρους της ΕΔΚΕ που ταξίδεψαν μέχρι το νησί μας για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε μία πολύωρη και κοπιαστική διαδικασία, συμβάλλοντας καταλυτικά στην προσπάθεια βελτίωσης των όρων ευζωίας των αδέσποτων ζώων στην περιοχή του Δήμου μας.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες προς το «Animal Rescue Lemnos» και την πρόεδρό του κ. Αναστασία Παρίση, για την καθοριστικής σημασίας συμβολή του συλλόγου στην προσπάθεια αυτή, αλλά και προς όσους συνδημότες μας βοήθησαν να ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτός ο κύκλος στειρώσεων. Στόχος μας είναι με την έλευση του νέου έτους να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel