Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ευχαριστίες από τον ΧΟΛ «Ήφαιστος» για την επιτυχημένη εκδήλωση της Δευτέρας (photos & video)
Ευχαριστίες από τον ΧΟΛ «Ήφαιστος» για την επιτυχημένη εκδήλωση της Δευτέρας (photos & video)
19.12.2019 | 17:21

Ευχαριστίες από τον ΧΟΛ «Ήφαιστος» για την επιτυχημένη εκδήλωση της Δευτέρας (photos & video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστίες απευθύνει ο Χορευτικός Όμιλος Λήμνου «Ο Ήφαιστος» μετά την επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που παρουσίασε τη Δευτέρα (16/12), στο «Μαρούλα», σε συνεργασία με το Λημνιακό Ωδείο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του ομίλου: «Στις 16-12-2019 στο ασφυκτικά κατάμεστο κινηματοθέατρο "ΜΑΡΟΥΛΑ" πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΝ ΧΟΡΟΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΙΣ", μια εκδήλωση συνεργασίας του Ομίλου μας με το ΛΗΜΝΙΑΚΟ ΩΔΕΙΟ.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεου, πάτερ Αντώνιος Γιουρνάρας, ο Διοικητής της 88ΣΔΙ Ταξίαρχος κος Βακλατζής Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κος Ευάγγελος Χριστοφιδέλλης, η επικεφαλής της παράταξης ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ κα Ελεονόρα Γεώργα, ο επικεφαλής της παράταξης Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ κος Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μύρινας κα Παρασκευή Μοσχάκη και πλήθος κόσμου.

Η συνεργασία αυτή απέδωσε τους καλύτερους καρπούς και στέφθηκε με την απόλυτη επιτυχία! Πάνω από 130 συμμετέχοντες κατέκλεισαν την σκηνή και εντυπωσίασαν το κοινό. Βυζαντινοί ύμνοι, παραδοσιακά κάλαντα, η εκπληκτική παραδοσιακή χορωδία "ΓΙΑΣΕΜΙ", μικροί και μεγάλοι μουσικοί, μικροί και μεγάλοι χορευτές, έδωσαν το εορταστικό στίγμα και μετέδωσαν στον κόσμο το κλίμα των ημερών. Συνεργασία, αλληλεγγύη, αγάπη!

Οι χοροί της Αγιοτόκου Καππαδοκίας, ο πλούτος των φορεσιών, η χορευτική αρτιότητα, καθώς και η παρουσία του Αι Βασίλη που μοίρασε δωράκια στο τέλος της εκδήλωσης, συμπλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την όμορφη προσπάθεια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:

-Το ΛΗΜΝΙΑΚΟ ΩΔΕΙΟ και τους υπεύθυνους κα Αναστασία Σιάχου και κο Παντελή Ζαφείρη γι αυτή την τόσο όμορφη και παραδειγματική συνεργασία η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

-Τα μέλη και τους χορευτές του Ομίλου μας που πάντα καταθέτουν ατέλειωτες ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο έτσι ώστε να ανταπεξέρχονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των εκδηλώσεων.

-Τους γονείς των μικρών και εφήβων χορευτών για την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

-Τον κο Σπύρο Λούσκο για όλα τα σημαντικά και πολύτιμα που προσφέρει απλόχερα στον Όμιλο μας.

-Την κα Ντίνα Ματσικά και τον κο Χρήστο Αλατερά για τις υπέροχες φωτογραφίες και την βιντεοσκόπηση.

-Την μεταφορική ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ-ΦΥΛΛΑΔΙΤΗ.

-Τον κο Θύμιο Γουδέλλη για τον ήχο και τον απαραίτητο φωτισμό της εκδήλωσης.

-Τον ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ για την παραχώρηση του Κινηματοθεάτρου ΜΑΡΟΥΛΑ και τη διαφημιστική υποστήριξη.

-Τα Μ.Μ.Ε. για την πολύτιμη στήριξη τους.

Και τέλος όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας στις δράσεις μας και μας ενθαρρύνετε με τα όμορφα λόγια και την αγάπη σας.

Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018