Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έμπρακτη στήριξη της Κοινότητας Κοντιά στον σύλλογο ΑμεΑ Λήμνου: Δόθηκαν 400€ από το Santa Run!
Έμπρακτη στήριξη της Κοινότητας Κοντιά στον σύλλογο ΑμεΑ Λήμνου: Δόθηκαν 400€ από το Santa Run!
20.12.2019 | 22:48

Έμπρακτη στήριξη της Κοινότητας Κοντιά στον σύλλογο ΑμεΑ Λήμνου: Δόθηκαν 400€ από το Santa Run!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τετρακόσια ευρώ δόθηκαν στον σύλλογο ΑμεΑ Λήμνου «Ορίζοντες» από τον πρόεδρο της Κοινότητας Κοντιά Τάσο Καπώνη, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τη φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Run που αγκάλιασε ο κόσμος του νησιού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κοινότητας Κοντιά: «Σήμερα 20/12/2019, στην Καλλιθέα, έδρα του συλλόγου ΑΜΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Λήμνου, έγινε η παράδοση χρημάτων (400 ευρώ) που συγκεντρώσαμε από την εορταστική φιλανθρωπική εκδήλωση SANTA RUN στον KONTIA (15/12/2019).

Παρευρέθηκαν από τον Κοντιά ο πρόεδρος της κοινότητας Τάσος Καπώνης, τα μέλη Συλλόγων Ελένη Ψωμά, Ελένη Ρούσσου από τον σύλλογο ΑΜΕΑ Ορίζοντες ο πρόεδρος Παλαιολόγος Κυριαζής και μέλη.

Ευχαριστούμε του συμμετέχοντες στην εκδήλωσή μας και υποσχόμαστε του χρόνου στο 2ο Santa Run Κοντιά ο πήχης να μπει ψηλότερα».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018