Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο (photos & video)
Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο (photos & video)
04.01.2020 | 18:26

Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο (photos & video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Επίσκεψη στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Λήμνου και στο Γηροκομείο του νησιού πραγματοποίησε στη διάρκεια των ημερών των Χριστουγέννων, ο Χορευτικός Όμιλος Λήμνου «Ο Ήφαιστος» δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το κοινωνικό του πρόσωπο.

Όπως αναφέρει σχετικά ο όμιλος:

«Πιστεύοντας πως μια από τις σημαντικότερες αποστολές Συλλόγων, Ομίλων και Σωματείων είναι μεταξύ των άλλων η προσφορά και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και πόσο μάλλον για τον "ευάλωτο" συνάνθρωπο (ασθενείς, τρίτη ηλικία κ.λ.π.), ο Όμιλός μας με αντιπροσωπεία μελών και χορευτών του πραγματοποίησε κατά την διάρκεια των εορταστικών ημερών, επισκέψεις στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Λήμνου και στο Γηροκομείο της πόλης μας.

Στις 27-12-2019 μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου μας επισκέφθηκαν την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, έψαλλαν τα κάλαντα, πρόσφεραν γλυκά και αντάλλαξαν ευχές με τους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Στις 3-1-2020 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον επίσκεψη στο Γηροκομείο της πόλης μας. Ομάδα μελών και χορευτών μας με μεγάλη προθυμία συμμετοχής, κράτησε συντροφιά στους τρόφιμους με παραδοσιακά κάλαντα και χορούς σ' ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο, ζεστό και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Ας μη ξεχνάμε πως αυτά που δεν στοιχίζουν τίποτα σ' εμάς, όπως η ανοιχτή αγκαλιά, το ζεστό χαμόγελο, μια ζεστή κουβέντα και κυρίως το έμπρακτο ενδιαφέρον μας, για κάποιους συνανθρώπους μας, όπως οι ηλικιωμένοι ή οι ασθενείς, είναι πολύτιμα.

Το χαμόγελο της κας Λεμονιάς, το τραγούδι της κας Ιωάννας, το χειροκρότημα της κας Βικτώριας, το ζεμπέκικο του κου Χαράλαμπου στο Γηροκομείο της πόλης μας, οι ευχές και τα χαμόγελα των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών, μαζί με τη χαρά τους για την επίσκεψη μας στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου μας, για μας θα είναι πάντα η καλύτερη ανταμοιβή, αλλά και η προτροπή για να μην ξεχνάμε τον "ευάλωτο", και όχι μόνο, συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Γηροκομείου Λήμνου κο Νικόλαο Πυρομάγλου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και τους εργαζόμενους του ιδρύματος για την θερμή υποδοχή. Ευχαριστούμε επίσης το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού για την όμορφη φιλοξενία στο χώρο της Μονάδας και τέλος τις κες Αλεξάνδρα Προσκεφαλά, Στέλλα Κυμπρίτου και τα μέλη και χορευτές του Ομίλου μας για την διάθεση συμμετοχής σε όλες μας τις δράσεις. Ευχόμαστε μια χρυσή χρονιά σε όλους σας!».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018