Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μανωλόπουλος: «Ο Ήφαιστος είναι ομάδα του κόσμου της Λήμνου»

banner roots

Μανωλόπουλος: «Ο Ήφαιστος είναι ομάδα του κόσμου της Λήμνου»
11.01.2020 | 21:18

Μανωλόπουλος: «Ο Ήφαιστος είναι ομάδα του κόσμου της Λήμνου»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ηφαίστου κόντρα στον Πανιώνιο και τόνισε πως η ομάδα ανήκει στον κόσμο της!

Ο προπονητής του Ηφαίστου ανέφερε:: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Λίνο Γαβριήλ για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, γιατί ο Πανιώνιος είναι από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, είναι καλά δουλεμένος κι έχει καλούς παίκτες. Είχαμε μια περίεργη και δύσκολη εβδομάδα, οπότε το παιχνίδι ήταν πολύ απαιτητικό. Η τελευταία ήττα που κάναμε ήταν πάρα πολύ κακή, όχι γιατί το Ρέθυμνο δεν είναι καλή ομάδα -απεναντίας είναι πολύ καλό, ιδιαίτερα στην έδρα του.

Απλά νομίζω ότι χάσαμε στο Ρέθυμνο αυτό που είχαμε όλο τον καιρό, την ομαδικότητα, είτε σε άμυνα είτε σε επίθεση. Το ξαναβρήκαμε όμως και γι αυτό κερδίσαμε σήμερα. Παρά το καλό προβάδισμα που είχαμε στην αρχή, το παιχνίδι στράβωσε στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά, κι εκεί δείξαμε χαρακτήρα και ομαδικότητα. Ο καθένας δούλεψε για τον άλλον και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Θέλω για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λήμνου, όχι μόνο γι αυτό που δίνει μέσα στο γήπεδο (γιατί μας δίνει πάρα πολλά), αλλά γιατί έχει αγαπήσει αυτή την ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι της Λήμνου, είναι δική τους. Την έχουν αγαπήσει, την έχουν αγκαλιάσει και μας δίνουν πάρα πολύ κουράγιο, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην πόλη. Τους θέλουμε έτσι σε κάθε αγώνα όπως τους είδαμε σήμερα».

 

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το