Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιστολή Μαρινάκη στον Διοικητή ΥΠΑ για το ενδεχόμενο ακύρωσης των πτήσεων charter της Croatia Airlines
Επιστολή Μαρινάκη στον Διοικητή ΥΠΑ για το ενδεχόμενο ακύρωσης των πτήσεων charter της Croatia Airlines
13.01.2020 | 18:39

Επιστολή Μαρινάκη στον Διοικητή ΥΠΑ για το ενδεχόμενο ακύρωσης των πτήσεων charter της Croatia Airlines

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή προς τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας απέστειλε σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, με την οποία ζητά την παρέμβασή του προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο ακύρωσης των πτήσεων charter της Croatia Airlines προς τη Λήμνο κατά τους θερινούς μήνες, εξαιτίας αδυναμίας εξυπηρέτησής τους.

Ο Δήμαρχος προέβη στην ενέργεια αυτή μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου από διαδικτυακό μέσο, σύμφωνα με το οποίο ο Κρατικός Αερολιμένας Λήμνου, σε απάντησή του προς εταιρεία, δηλώνει αδυναμία εξυπηρέτησης των εν λόγω πτήσεων, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στην επιστολή του, η οποία κοινοποιείται μεταξύ άλλων και στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει πως είναι αδιανόητο να ακυρώνονται πτήσεις charter λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησής τους. Υπογραμμίζει τη σημασία της εκτέλεσής τους σε μία περίοδο κατά την οποία η Λήμνος επιχειρεί να αναπτυχθεί τουριστικά και να ενταχθεί στον χάρτη των δημοφιλών προορισμών και ζητά την έγκαιρη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αποτροπή των άμεσων και έμμεσων συνεπειών της μη εκτέλεσης των πτήσεων.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018