Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Όχι» και από την Κοινότητα Ν. Κούταλης στο ενδεχόμενο δημιουργίας δομής ανήλικων μεταναστών
ikteo limnou
Φωτογραφία: Aerial Productions Φωτογραφία: Aerial Productions
05.03.2020 | 17:20

«Όχι» και από την Κοινότητα Ν. Κούταλης στο ενδεχόμενο δημιουργίας δομής ανήλικων μεταναστών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο δημιουργίας δομής ανήλικων προσφύγων και μεταναστών εκφράζει σε σχετική ανακοίνωση το Κοινοτικό Συμβούλιο της Νέας Κούταλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για δημιουργία δομής ανήλικων προσφύγων σε ακίνητο (εντός της κτηματικής μας περιφέρειας) συμπολίτη μας, το Κοινοτικό Συμβούλιο σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του, ομόφωνα εξέφρασε την αντίθεσή του για οποιαδήποτε κίνηση που αφορά το μεταναστευτικό και θα φθίνει κάθε Τουριστική ανάπτυξη όχι μόνο του χωριού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κούταλης.

Προς το παρόν δεν υφίσταται καμμιά ανησυχία για το θέμα αυτό, θα παρακολουθούμε και θα είμαστε πάντα σε εγρήγορση για το κοινό καλό.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο: Γιώργος Κουντούρης, Νεκτάριος Παλατιανός, Ευαγγελία Παλασίου, Θεοχάρης Γιαννηκιτζάκης, Αναστάσιος Αναστασίου».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018