Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέο ΔΣ στο Λιμενικό Ταμείο Λήμνου: Πρόεδρος ο Δημήτρης Σφενδύλης – Αντιπρόεδρος η Βούλα Μοσχάκη

banner roots

Νέο ΔΣ στο Λιμενικό Ταμείο Λήμνου: Πρόεδρος ο Δημήτρης Σφενδύλης – Αντιπρόεδρος η Βούλα Μοσχάκη
07.03.2020 | 15:14

Νέο ΔΣ στο Λιμενικό Ταμείο Λήμνου: Πρόεδρος ο Δημήτρης Σφενδύλης – Αντιπρόεδρος η Βούλα Μοσχάκη

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου ορίστηκε κατά τη συνεδρίαση της 29ης Φεβρουαρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου.

Παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί ψηφοφορία τον Σεπτέμβριο, χωρίς ορισμό προέδρου και αντιπροέδρου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου απέρριψε την εν λόγω απόφαση και το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε σε νέα ψηφοφορία.

Όπως προβλέπει η νομοθεσία, για το 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα 4 μέλη προτείνονται από την παράταξη του Δημάρχου και το 1 μέλος από τις λοιπές παρατάξεις.

Από τον Δήμαρχο Λήμνου προτάθηκαν ως τακτικά μέλη ο Δημήτρης Σφενδύλης, ο Σπύρος Μανιάτης, ο Γιώργος Κουντούρης και η Παρασκευή Μοσχάκη ενώ ως αναπληρωματικά ο Γαβριήλ Σωτηρέλλης, ο Στέφανος Σαρρής, ο Κώστας Κατενίδης και η Ειρήνη Τζάνερου.

Η παράταξη της κ. Γεώργα πρότεινε ως τακτικό μέλος τον Χρυσόστομο Μυρτζανή και ως αναπληρωματικό τον Γιώργο Ζερβό ενώ η παράταξη του κ. Γιαρμαδούρου ως τακτικό τον κ. Πλαφαδέλλη και ως αναπληρωματικό τον κ. Ρηγόπουλο. Οι παρατάξεις των κ. Μαδυτινού και κ. Φωτοπούλου δεν κατέθεσαν πρόταση.

Κατόπιν ψηφοφορίας η πρόταση του Δημάρχου εγκρίθηκε ομόφωνα ενώ σε ό,τι αφορά τις προτάσεις των κ. Γεώργα και κ. Γιαρμαδούρου, πλειοψήφησε η δεύτερη. Στη συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης όρισε ως πρόεδρο τον κ. Σφενδύλη και πρότεινε ως αντιπρόεδρο την κ. Μοσχάκη, πρόταση η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Έτσι, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώνεται ως εξής:

Δημήτρης Σφενδύλης

Παρασκευή Μοσχάκη

Σπύρος Μανιάτης

Γιώργος Κουντούρης

Βαγγέλης Πλαφαδέλλης

Αναπληρωματικοί:

Γαβριήλ Σωτηρέλλης

Στέφανος Σαρρής

Κώστας Κατενίδης

Ειρήνη Τζάνερου

Νίκος Ρηγόπουλος

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το