Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιώτα Πλατή: Η Λημνιά υπάλληλος του ΝΑΤΟ στέλνει μήνυμα ενότητας για τη μάχη κατά του κορωνοϊού (video)
Γιώτα Πλατή: Η Λημνιά υπάλληλος του ΝΑΤΟ στέλνει μήνυμα ενότητας για τη μάχη κατά του κορωνοϊού (video)
27.03.2020 | 19:37

Γιώτα Πλατή: Η Λημνιά υπάλληλος του ΝΑΤΟ στέλνει μήνυμα ενότητας για τη μάχη κατά του κορωνοϊού (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μήνυμα ενότητας για τη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού στέλνει από την Ολλανδία η Λημνιά Γιώτα Πλατή, η οποία εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στο ΝΑΤΟ.

Η 32χρονη Γιώτα εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, και τώρα τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της, υπηρετούν στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στο Μπρούνσουμ της Ολλανδίας, όπου εισήχθησαν κατόπιν αυστηρών εξετάσεων.

Στο μήνυμά της η κορυφαία στρατιωτικός αναφέρει: «Γεια σας. Με λένε Παναγιώτα και κατάγομαι από την Ελλάδα. Εργάζομαι στο ΝΑΤΟ στην Ολλανδία. Όπως όλοι εσείς, λαμβάνουμε μέτρα προστασίας για να αποφύγουμε τη διασπορά του κορωνοϊού. Είναι ένας εχθρός που όλοι συμφωνούμε ότι θέλουμε να χτυπήσουμε. Ως εκ τούτου, κρατάμε αποστάσεις μεταξύ μας, παρακολουθούμε στενά την επιδημία αλλά παραμένουμε λειτουργικοί. Συνεχίζουμε να διεξάγουμε την αποστολή μας για τη διαφύλαξη της ειρήνης. Επομένως, δεν είστε μόνοι, είμαστε δίπλα σας. Εδώ στο Μπούνσουμ, και στο εξωτερικό. Είμαστε ένα. Είμαστε ΝΑΤΟ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018