Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Π. Τσανταρλιώτης: «Το λιμάνι των Μεστών θα πρέπει να αφαιρεθεί τώρα από τη γραμμή της Λήμνου» (audio)
Π. Τσανταρλιώτης: «Το λιμάνι των Μεστών θα πρέπει να αφαιρεθεί τώρα από τη γραμμή της Λήμνου» (audio)
03.06.2020 | 14:22

Π. Τσανταρλιώτης: «Το λιμάνι των Μεστών θα πρέπει να αφαιρεθεί τώρα από τη γραμμή της Λήμνου» (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τα καλοκαιρινά δρομολόγια που θα εξυπηρετούν κατοίκους και επισκέπτες της Λήμνου, όπως αυτά ανακοινώθηκαν, κλήθηκε να σχολιάσει μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του FM100 «Έχουμε Θέμα», ο Παναγιώτης Τσανταρλιώτης.

Ο κ. Τσανταρλιώτης, αφού αναφέρθηκε στα θετικά και τα αρνητικά του πλοίου Aqua Blue που εκτελεί τη γραμμή Λαύριο, Άγιος Ευστράτιος, Λήμνος και Καβάλα, έκανε έκκληση προς τους αυτοδιοικητικούς του νησιού, να προβούν τώρα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αφαιρεθεί το λιμάνι των Μεστών, ως ενδιάμεσος σταθμός στο τέταρτο δρομολόγιο του πλοίου που προστίθεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εξηγώντας και τεκμηριώνοντας τη θέση του.

Σχολίασε επίσης, τόσο της επιστολή του Επάρχου, για τη διάρκεια του δρομολογίου αλλά και την απάντηση της εταιρείας και παράλληλα υπενθύμισε πως το περσυνό καλοκαίρι, το πλοίο Διαγόρας της HSW, εκτελούσε πέντε δρομολόγια την εβδομάδα, συνδέοντας τη Λήμνο με τη Λέσβο αλλά και την Καβάλα, περισσότερες φορές κατά τους θερινούς μήνες, δρομολόγιο που φέτος απουσιάζει.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018