Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Ξεκίνησε η Γ' φάση άρσης περιορισμών στους αθλητικούς χώρους | Τι επιτρέπεται
pame boreio aigaio

Δήμος Λήμνου: Ξεκίνησε η Γ' φάση άρσης περιορισμών στους αθλητικούς χώρους | Τι επιτρέπεται
06.06.2020 | 11:19

Δήμος Λήμνου: Ξεκίνησε η Γ' φάση άρσης περιορισμών στους αθλητικούς χώρους | Τι επιτρέπεται

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της Γ΄φάσης άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα και κατόπιν της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2087 ΤΕΥΧΟΣ Β΄ 31.05.2020) από σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου επιτρέπεται η διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων και σε ομαδικά αθλήματα χωρίς την παρουσία θεατών.

Επίσης, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α., από 01/06/2020 επιτρέπεται η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από αθλητές και αθλούμενους όλων των ηλικιών αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη αναγκών προπόνησης, ατομικής ή ομαδικής, με τους όρους και περιορισμούς που αναφέρονται στο παράρτημα ΙΙΙ της  ανωτέρω Κ.Υ.Α.

Τονίζεται ότι για τις προαναφερόμενες περιπτώσεις η χρήση γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες πρόσβασης και ασφαλούς άσκησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τις τυχόν ειδικότερες οδηγίες της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής.

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018