Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΣΑΚΕ: «Δεν λέμε αντίο στο Ρέθυμνο και τον Ήφαιστο, αλλά εις το επανιδείν»
facebook seminaria
ΕΣΑΚΕ: «Δεν λέμε αντίο στο Ρέθυμνο και τον Ήφαιστο, αλλά εις το επανιδείν»
25.06.2020 | 19:39

ΕΣΑΚΕ: «Δεν λέμε αντίο στο Ρέθυμνο και τον Ήφαιστο, αλλά εις το επανιδείν»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωση του, την Πέμπτη (25/6) επεσήμανε πως οι ομάδες Ρέθυμνο και Ήφαιστος Λήμνου δεν θα βρίσκονται στην Basket League από την νέα σεζόν, κάτι που γνωστοποιήθηκε δια μέσου των εκπροσώπων τους, Μανώλη Κεφαλογιάννη και Κώστα Κώτση αντίστοιχα, στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Στην σημερινή (25/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ τα μέλη κ.κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Κώστας Κώτσης, εκ μέρους των ομάδων τους, του Ρεθύμνου Cretan Kings και Ηφαίστου Λήμνου αντίστοιχα, αποχαιρέτησαν την EKO Basket League και τον Σύνδεσμο τονίζοντας ότι: "Δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν".

Ο ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις ομάδες, τις διοικήσεις, τους ιδιοκτήτες και κυρίως τους φιλάθλους των Ρεθύμνου Cretan Kings, Ηφαίστου Λήμνου για την προσφορά και την υποστήριξη τους στο Πρωτάθλημα μας.

Οι δύο ομάδες όχι μόνο έδωσαν νέα πνοή στην EKO Basket League. Όχι μόνο έγραψαν την δική τους ιστορία και αποτέλεσαν λαμπροί εκπρόσωποι της περιφέρειας, αλλά επιπλέον επέδειξαν σπάνιο ήθος. Γι’ αυτό και με την σειρά μας, δεν λέμε αντίο στο Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Ήφαιστο Λήμνο, αλλά στο επανιδείν».

 

Πηγή: superbasket.gr

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018