Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>OxyZen: Φέρνουμε για πρώτη φορά στη Λήμνο το EMS Training! Δες σε 20 λεπτά το σώμα σου να αλλάζει!

banner roots

OxyZen: Φέρνουμε για πρώτη φορά στη Λήμνο το EMS Training! Δες σε 20 λεπτά το σώμα σου να αλλάζει!
07.09.2020 | 19:16

OxyZen: Φέρνουμε για πρώτη φορά στη Λήμνο το EMS Training! Δες σε 20 λεπτά το σώμα σου να αλλάζει!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το γυμναστήριο OxyZen στη Λήμνο πρωτοπορεί και πάλι και φέρνει για πρώτη φορά στο νησί μας το EMS Training ή αλλιώς την εκγύμναση του σώματος μέσω Ηλεκτρομυοδιέγερσης!

Μέσα σε 20 λεπτά και με 2 ή 3 προπονήσεις την εβδομάδα δες το σώμα σου να αλλάζει με τον πιο γρήγορο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο!

Τι προσφέρουμε:

  1. TX EMS WIRELESS

Το TX EMS WIRELESS προσφέρει ενδυνάμωση και σύσφιξη των μυών, αύξηση της μυϊκής μάζας και της αερόβιας αντοχής, μείωση λιπώδους ιστού, βελτίωση της κατακράτησης υγρών, ενεργητική αποκατάσταση, αποτοξίνωση του σώματος καθώς και βελτίωση της στάσης του σώματος (ορθοσωμία).

Με 51.000 έως 100.000 μυϊκές συσπάσεις σε κάθε προπόνηση και σε 650 μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, με μηδενικούς τραυματισμούς και με λιγότερους πόνους στη ράχη.

  1. SMALL GROUP PERSONAL

Το SMALL GROUP PERSONAL αποτελεί πρόγραμμα σε group έως 2 ατόμων με ειδικά σχεδιασμένα κοστούμια και για δυνατές προπονήσεις διάρκειας 20 λεπτών, στο οποίο προσφέρεται απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

  1. Ειδικό πρόγραμμα LIPOLYSIS – SLIMMING

Στο ειδικό πρόγραμμα LIPOLYSIS – SLIMMING θα παρατηρήσετε έντονη καύση του λίπους και ορατή μείωση πόντων στο σώμα σας. Μειώνεται η κυτταρίτιδα μέσω της διάτασης των ινών του συνδετικού ιστού, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και βελτιώνεται η όψη του δέρματος μέσω της ενεργοποίησης του μικροκυκλοφορικού.

Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας του γυμναστηρίου OxyZen με 2 δωρεάν TX EMS συνεδρίες με προαγορά ενός πακέτου 10 προπονήσεων και δώρο μια UnderGarment στολή αξίας 30 ευρώ!

Πληροφορίες – κρατήσεις

Γυμναστήριο OxyZen

Λεωφόρος Δημοκρατίας 30, Μύρινα

Τηλέφωνο: 22540 25011

Το OxyZen σε Facebook και Instagram

ems oxyzen limnos1

ems oxyzen limnos final

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το