Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>World Explorer: Με θερμομέτρηση η έξοδος των επιβατών στην Καβάλα | Η Λήμνος ο επόμενος σταθμός
World Explorer: Με θερμομέτρηση η έξοδος των επιβατών στην Καβάλα | Η Λήμνος ο επόμενος σταθμός
26.09.2020 | 15:16

World Explorer: Με θερμομέτρηση η έξοδος των επιβατών στην Καβάλα | Η Λήμνος ο επόμενος σταθμός

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στο Αιγαίο και δη στο Βόρειο Αιγαίο κινείται αυτές τις ημέρες το, μοναδικό ίσως, κρουαζιερόπλοιο World Explorer.

Πραγματοποιεί κρουαζιέρα με όχι μεγάλο αριθμό επιβατών (περίπου 100). Καταφέρνει και κρατά ζωντανό τον τουρισμό κρουαζιέρας στην χώρα μας αν και αυτός υπέστη μεγάλο πλήγμα λόγω του κορωνοϊού. Τη Δευτέρα στις 8 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο θα έρθει στην Καβάλα, στο κεντρικό λιμάνι.

Θα είναι η πρώτη άφιξη του 2020 και θα είναι έκπληξη που θα υπάρχει κι αυτή. Άπαντες ήταν απαισιόδοξοι κι υποστήριζαν ότι φέτος το λιμάνι δεν θα υποδεχθεί κανένα τέτοιο πλοίο. Οι υπολογισμοί έπεσαν έξω αφού δεν υπολογίσαμε στο World Explorer.

Στο λιμάνι θα το υποδεχθούν η Διεύθυνση Υγείας της ΠΕ Καβάλας και προσωπικό του ΟΛΚ και του Λιμεναρχείου.

Κατά την έξοδο των επιβατών θα γίνεται σε όλους θερμομέτρηση ενώ θα τηρηθεί το σύνολο των σχετικών πρωτόκολλων. Το πλοίο είναι μαθημένο σε αυτούς τους ελέγχους αφού ίδια κατάσταση επικράτησε και επικρατεί και στα άλλα ελληνικά λιμάνια που επισκέφθηκε πρόσφατα.

Το πλοίο θα έρθει στην Καβάλα από τη Θάσο και θα έχει επόμενο προορισμό το λιμάνι της Λήμνου.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο θα είναι το πρώτο και τελευταίο για φέτος στο λιμάνι της Καβάλας. Υπήρχαν πληροφορίες- φήμες και ελπίδες για δύο ακόμη αφίξεις αλλά αυτές τελευταία δεν επιβεβαιώνονται. Όσο για το 2021, υπάρχουν συγκρατημένα σχέδια των εταιριών αλλά είναι ακόμη νωρίς για προγράμματα- ημερομηνίες κι ανεπίσημες έστω πληροφορίες.

 

 

Πηγή: proininews.gr

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018