Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Τα δύο δέντρα»: Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης από τον Πέτρο Κεχαγιά (audio)

banner roots

«Τα δύο δέντρα»: Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης από τον Πέτρο Κεχαγιά (audio)
29.09.2020 | 20:33

«Τα δύο δέντρα»: Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης από τον Πέτρο Κεχαγιά (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μία νέα σειρά βιωματικών σεμιναρίων προσωπικής εξέλιξης με τίτλο «Τα δύο δέντρα» θα πραγματοποιηθεί στη Λήμνο από τον κ. Πέτρο Κεχαγιά.

Ο Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής, μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου, εξήγησε πως πρόκεται για ένα κύκλο 3 ομαδικών συναντήσεων, όπου οι συμμετέχοντες, μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις, θα καταφέρουν να αναγνωρίσουν πτυχές του εαυτού τους που είτε τις γνώριζαν είτε τις είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, και με μία σειρά ψυχολογικών, νοητικών και συναισθηματικών διεργασιών θα καταφέρουν να εντοπίσουν τα θετικά τους στοιχεία καθώς και εκείνα που χρειάζεται να αλλάξουν, ώστε, θέτοντας ο καθένας τους δικούς του προσωπικούς ρεαλιστικούς στόχους, να επιτύχει μια καλύτερη ζωή.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 8 άτομα ενώ στις συναντήσεις θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 (απαραίτητη η χρήση μάσκας).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6973424100 ή στην σελίδα του κ. Κεχαγιά στο Facebook, καθώς και στο psychologoslimnos.gr (κόστος 3 συναντήσεων: 50€).

Ακούστε όλα όσα είπε ο Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής:

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το