Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναπτυξιακή Λήμνου: Πρόσκληση για το πρόγραμμα αειφόρου ανάπτυξης αλιευτικών περιοχών

banner roots

Αναπτυξιακή Λήμνου: Πρόσκληση για το πρόγραμμα αειφόρου ανάπτυξης αλιευτικών περιοχών
17.11.2020 | 19:45

Αναπτυξιακή Λήμνου: Πρόσκληση για το πρόγραμμα αειφόρου ανάπτυξης αλιευτικών περιοχών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2014 -2020» εξέδωσε η Αναπτυξιακή Λήμνου.

Η πρόσκληση, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 590.000 ευρώ αφορά «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ».

Διαβάστε την περίληψη της πρόσκλησης:

«Στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/ LEADER Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου, η Αναπτυξιακή Λήμνου, ως Ενδιάμεσος Φορέας του ΕΠΑΛΘ 2014-2020, καλεί τους φορείς που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες δυνητικών Δικαιούχων:

  • ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού και φορείς τους και
  • Συλλογικοί φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του αλιευτικού ή περιβαλλοντικού τομέα

να υποβάλουν προτάσεις (πράξεις), προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο της Προτεραιότητας 4 "ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ" του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020.

Περιοχή Εφαρμογής των δράσεων της παρούσας πρόκλησης, αποτελεί όλη η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/ LEADER Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου (νήσος Λήμνος και Αγίου Ευστρατίου).

Η παρούσα πρόσκληση, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 590.000,00€, αφορά "ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ" (Μέτρο 8.3.3: Άρ. 63.1 του Καν. 508/2014 ‘Εφαρμογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία των τοπικών κοινοτήτων’ [για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα]) και πιο συγκεκριμένα:

pinakas alieia

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση, τις ενδεικτικές δράσεις, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τη μεθοδολογία και τα κριτήρια αξιολόγησης, την επιλεξιμότητα των δαπανών και τη διαδικασία υποβολής, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο αναλυτικό τεύχος της πρόσκλησης (και στα συνημμένα αρχεία της) η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Λήμνου ΑΑΕ ΟΤΑ www.anel-sa.gr και από τις ιστοσελίδες του ΕΣΠΑ (www.espa.gr) και του ΕΠΑΛΘ 2014-2020 (www.alieia.gr).

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά τις προτάσεις μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://logon.ops.gr. Για τον σκοπό αυτό, απαιτείται να διαθέτουν ατομικό λογαριασμό χρήστη (αναγνωριστικό και συνθηματικό). Οδηγίες για την απόκτηση λογαριασμού χρήστη στο ΟΠΣ ΕΣΠΑ βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://logon.ops.gr.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων: 16.11.2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00.

Ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων: 19.02.2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00.

Σε περιπτώσεις εγγράφων, για τα οποία δεν είναι τεχνικά εφικτή η ηλεκτρονική επισύναψη/υποβολή (π.χ. χάρτες, σχέδια, κλπ), ο δικαιούχος υποχρεούται να τα καταθέσει στο Πρωτόκολλο της Αναπτυξιακής Λήμνου ΑΑΕ ΟΤΑ στη διεύθυνση: Ιερού Λόχου 23, Μύρινα Λήμνου, ΤΚ 81400, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων.

Δεν θα γίνονται δεκτές προτάσεις εκτός των ανωτέρω προθεσμιών.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, την συμπλήρωση των ΤΔΠ, άλλες διευκρινίσεις και για τεχνικά θέματα αρμόδιοι είναι η κα Αναστασία Μαυρομουστάκη και η κα Χρύσα Αποστολίδου, τηλέφωνο 2254023849, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το