Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αύριο το πρωί το «αντίο» στο Χαράλαμπο Δράκο

the roots web banners 06

Αύριο το πρωί το «αντίο» στο Χαράλαμπο Δράκο
18.11.2020 | 18:04

Αύριο το πρωί το «αντίο» στο Χαράλαμπο Δράκο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε ηλικία 73 ετών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Και ίσως, ήταν η μοναδική φορά που τους έκανε να αισθανθούν έτσι, αφού όσοι γνώριζαν τον Χαράλαμπο Δράκο, μιλούσαν πάντα με τα καλύτερα λόγια.

Χαμογελαστός, κοινωνικός, πρόσχαρος. Δεν είχε συγκρουστεί ποτέ και με κανέναν στο χωριό του, τον Άγιο Δημήτριο. Πάντα χαιρετούσε από καρδιάς, λέγοντας γεια και υψώνοντας παράλληλα το χέρι ψηλά. Από καρδιάς.

Χρόνια βιοπαλαιστής. Φόρτωνε με φρούτα και λαχανικά το φορτηγό του και «όργωνε» τη Λήμνο. Νοικοκύρης και καλός οικογενειάρχης μεγάλωσε τα παιδιά του με αρχές και αξίες τις οποίες μετέφερε και στα εγγόνια του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η τραγική είδηση πως «ο Μπάμπης τράκαρε και είναι σοβαρά», πάγωσε τα πρόσωπα των οικείων του μα και των συγχωριανών του. Και λίγες ώρες μετά δάκρυα και κραυγές. Ο Μπάμπης δεν άντεξε… μα σίγουρα θα είναι πάντα στο πλευρό της οικογένειας του για τους χαμογελά και να γαληνεύει τις ψυχές τους.

Το τελευταίο αντίο, συγγενείς και φίλοι θα το πουν αύριο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Δημήτριο. Η σωρός του θα βρίσκεται στη εκκλησία από τις 10. Κατα τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας εξαιτίας της πανδημίας και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτοκολλά του ΕΟΔΥ επιτρέπονται μόνο 9 άτομα μέσα στο Ναό.

Αντίο κυρ- Μπάμπη!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το