Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προς εκσυγχρονισμό το λιμάνι της Μύρινας | Νέες εγκαταστάσεις και έργα (photos)

the roots web banners 06

Προς εκσυγχρονισμό το λιμάνι της Μύρινας | Νέες εγκαταστάσεις και έργα (photos)
10.01.2021 | 13:01

Προς εκσυγχρονισμό το λιμάνι της Μύρινας | Νέες εγκαταστάσεις και έργα (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ηλεκτρονικές μπάρες ελέγχου ροής οχημάτων, κάμερες ασφαλείας σε παλιό και νέο λιμάνι, φωτεινές πινακίδες πληροφοριών, πύλη ελέγχου X-ray, σταθμός αναμονής και σύγχρονες τουαλέτες ανδρών, γυναικών και ΑμεΑ, είναι μόνο λίγα από τα όσα αναμένεται να τοποθετηθούν στην κεντρική πύλη εισόδου της Λήμνου.

limani 1

Όπως πληροφορούμαστε, το λιμάνι του Αγίου Νικολάου αναμένεται να βρεθεί στη λίστα με τα ελάχιστα λιμάνια της χώρας που θα είναι έτοιμα το καλοκαίρι για διεθνείς πλόες, μεταξύ αυτών της Καβάλας, της Μυκόνου και της Κέρκυρας.

Στο λιμάνι επίσης, θα τοποθετηθεί ηλεκτρογεννήτρια ικανή να καλύψει τις ανάγκες του λιμανιού σε έκτακτες περιπτώσεις και ένα υπερσύγχρονο σύστημα ελέγχου ακτοπλοϊκής κίνησης που θα συνδέεται με το Υπουργείο Ναυτιλίας άλλα και το Λιμεναρχείο.

limani 2

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα αυτά θα υλοποιηθούν μετά από επιμονή και επίμονη δουλειά του Δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη και του τέως Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Χαράλαμπου Δαλαβίτσου.

Όσο για το νέο στόχο που έχει θέσει νέος Πρόεδρος Δημήτρης Σφανδύλης, είναι η δημιουργία διαβατηριακού τελωνειακού ελέγχου διεθνών προδιαγραφών.

limani 3

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το