Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στέλνουν... στη Λήμνο ηλικιωμένη Μολυβιάτισσα να εμβολιασθεί

banner roots

Στέλνουν... στη Λήμνο ηλικιωμένη Μολυβιάτισσα να εμβολιασθεί
15.01.2021 | 09:29

Στέλνουν... στη Λήμνο ηλικιωμένη Μολυβιάτισσα να εμβολιασθεί

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Καταγγελία «άριστων» πρακτικών σε σχέση με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού από το Γιάννη Μπουρνού., «Δεν υπάρχουν τα επτά εμβολιαστικά κέντρα στη Λέσβο που η λειτουργία τους είχε ανακοινωθεί»

Ηλικιωμένη Μολυβιάτισσα (το ΑΜΚΑ της τη δημοσιευόμενη φωτογραφία έχει σβηστεί για ευνόητους λόγους) έστειλε μήνυμα στο 13044, για να κλείσει αυτοματοποιημένο ραντεβού για τον εμβολιασμό της. Το απαντητικό μήνυμα της ήρθε άμεσα. Η Μολυβιάτισσα γιαγιά έκλεισε ραντεβού για το εμβόλιό της σε τρεις μόνο μέρες, στις 16 Ιανουαρίου, μόνο που τη στέλνουν να εμβολιαστεί στο... Νοσοκομείο της Λήμνου!

Ακολούθησε η αλλαγή του τόπου εμβολιασμού μέσω μιας γραφειοκρατικής διαδικασίας πλην όμως αποδείχτηκε ότι θα εμβολιαστεί 65 χιλιόμετρα μακριά αφού τα επτά εμβολιαστικά κέντρα που η λειτουργία τους είχε ανακοινωθεί απλά.... δεν λειτουργούν!

Το γεγονός καταγγέλλει με δημόσια ανάρτηση του ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς ο οποίος αναρωτιέται «αν η Κυβέρνηση των αρίστων θεωρεί ενιαίο νησί τη Λέσβο και τη Λήμνο».

Στην ανάρτηση σημειώνονται τα παρακάτω:

«Προτού φτάσουν στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπέλυσε επικοινωνιακή καταιγίδα υποσχόμενη 1018 εμβολιαστικά κέντρα και εμβολιασμό όλου σχεδόν του πληθυσμού μέσα σε τέσσερις μήνες!
Λίγες μόνο μέρες μετά κι ενώ στην Ελλάδα καταφθάνει απελπιστικά μικρός αριθμός δόσεων του εμβολίου της Pfizer, η κυβέρνηση διαψεύδει τον εαυτό της σε όλα:

Ακυρώνει τον σχεδιασμό για τα εμβολιαστικά κέντρα, μεταφέρει τους εμβολιασμούς στα νοσοκομεία (η χαρά του συνωστισμού) και φυσικά αποτυγχάνει παταγωδώς στις καθημερινές εμβολιαστικές της επιδόσεις, αφού, χωρίς εμβόλια και χωρίς επαρκές προσωπικό, καταδικάζει τον πληθυσμό σε ακόμα πιο μακροχρόνια έκθεση στον κίνδυνο του COVID19.

Η δε πλατφόρμα για το κλείσιμο ραντεβού ναι μεν άνοιξε, αλλά μάλλον την έχει προγραμματίσει κάποιος ‘άριστος’ του ‘Επιτελικού Κράτους’ που δεν έχει περάσει ποτέ τα σύνορα του .

Τόσο σοβαρή είναι η "Επιχείρηση Ελευθερία" των Μητσοτάκη-Κικίλια. Οι αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες δεν διστάζουν να παίξουν με τις ζωές των ανθρώπων, αφήνοντας τη χώρα χωρίς εμβόλια, το ΕΣΥ χωρίς προσωπικό, τον πληθυσμό απροστάτευτο και τις κρατικές υπηρεσίες διαλυμένες, σε μια περίοδο - υποτίθεται - "πολέμου".

Η Μολυβιάτισσα συμπολίτισσά μας άλλαξε τελικώς τηλεφωνικά το ραντεβού της. Δεν απέφυγε δηλαδή τη γραφειοκρατική ταλαιπωρία. Και πάλι όμως την στέλνουν 65 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας της, αφού ο αρχικός σχεδιασμός για επτά εμβολιαστικά κέντρα στη Λέσβο κατέρρευσε (μαζί με τον αριθμό των διαθέσιμων εμβολίων) κι έτσι εμβόλια γίνονται μόνο στην πόλη της Μυτιλήνης.
Όλο αυτό το μπάχαλο θα ήταν φάρσα, αν δεν ήταν τραγωδία.Αν δεν στοίχιζε ανθρώπινες ζωές.Η κυβέρνηση αυτή εγκληματεί.».

Πηγή: stonisi.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel