Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΣΕΠΕ Λήμνου: «Απαράδεκτο το ότι δεν καθαρίστηκαν οι αυλές των σχολείων - Άμεση ανάγκη η επισκευή της σκεπής του 1ου Δημοτικού»
facebook seminaria
ΣΕΠΕ Λήμνου: «Απαράδεκτο το ότι δεν καθαρίστηκαν οι αυλές των σχολείων - Άμεση ανάγκη η επισκευή της σκεπής του 1ου Δημοτικού»
21.01.2021 | 21:39

ΣΕΠΕ Λήμνου: «Απαράδεκτο το ότι δεν καθαρίστηκαν οι αυλές των σχολείων - Άμεση ανάγκη η επισκευή της σκεπής του 1ου Δημοτικού»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Έγγραφο απέστειλε στον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης» με αφορμή τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα, Πέμπτη (21/1), κατά την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία μετά την κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

Όπως τονίζει ο σύλλογος: «Θεωρούμε απαράδεκτο το ότι, μετά από τις σφοδρές χιονοπτώσεις στο νησί μας, δεν καθαρίστηκαν από το χιόνι οι αυλές των σχολείων πριν αυτά να λειτουργήσουν σήμερα, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφαλή κυκλοφορία των μαθητών.

Παράλληλα, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η ανάγκη της άμεσης επισκευής της σκεπής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας με τα προβλήματα που εμφανίστηκαν και με την πρόσφατη κακοκαιρία».

«Καλούμε το Δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν άμεσα λύσεις στα παραπάνω προβλήματα», καταλήγει ο ΣΕΠΕ Λήμνου.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018