Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στα λευκά «ντύθηκε» και πάλι η Λήμνος (video)
facebook seminaria
Στα λευκά «ντύθηκε» και πάλι η Λήμνος (video)
28.01.2021 | 09:54

Στα λευκά «ντύθηκε» και πάλι η Λήμνος (video)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

«Άσπρη» Πέμπτη ξημέρωσε στη Λήμνο καθώς το χιόνι που από εχθές άρχισε να πέφτει, κατάφερε να ντύσει στα λευκά όλο το νησί. Αν και ο όγκος αυτή τη φορά δεν θυμίζει τη χιονόπτωση της 17ης Ιανουαρίου, φαίνεται ότι δεν άφησε κανένα χωριό «παραπονεμένο».

Το ευχάριστο είναι ότι δεν καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα αυτή την ώρα, αφού τόσο το επαρχιακό δίκτυο όσο και οι δρόμοι στα χωριά είναι ανοιχτοί. Βέβαια, τις πρώτες πρωινές ώρες χρειάστηκε η επέμβαση του Επαρχείου αλλά και του Δήμου στον δρόμο μεταξύ Παναγιάς και Πλακάς.

Όπως πληροφορούμαστε, χρειάστηκε να μετακινηθούν στο σημείο μηχανήματα για να βοηθηθεί η διέλευση των οχημάτων. Στο σημείο μάλιστα βρέθηκε ο Έπαρχος κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαρινάκης αλλά και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημάρης και Μπούμπουρας.

Σε ό,τι αφορά τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για άλλη μια φορά φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς στις 3 τα ξημερώματα δέχθηκε κλήση για άντληση υδάτων από οικία στο Πλατύ.

Επίσης, τα στελέχη της Υπηρεσίας βοήθησαν στη μεταφορά νεφροπαθών από τις οικίες τους στο Νοσοκομείο της Λήμνου.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το Δημοτικό Διαμέρισμα του παλιού Δήμου Ατσικής, ο αντιδήμαρχος κ. Γαροφαλλίδης έδωσε εντολή ώστε τα μηχανήματα να βρεθούν στους δρόμους από τις 4 τα ξημερώματα, ενώ προληπτικά σε σημεία τα οποία χαρακτηρίζονται δύσκολα, έχει πραγματοποιηθεί ήδη ρίψη άλατος.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018