Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΛΜΕ Λήμνου: «Καθολική συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου στην Απεργία-Αποχή από την «αξιολόγηση»».

banner roots

ΕΛΜΕ Λήμνου: «Καθολική συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Λήμνου και του  Αγίου Ευστρατίου στην Απεργία-Αποχή από την «αξιολόγηση»».
24.02.2021 | 12:56

ΕΛΜΕ Λήμνου: «Καθολική συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου στην Απεργία-Αποχή από την «αξιολόγηση»».

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με αφορμή την αξιολόγηση στους εκπαιδευτικούς, με την οποία ενημερώνει πως η συμμετοχή στην απεργία – συμμετοχή θα είναι καθολική.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, για μια σειρά από λόγους που αναλύονται στην σχετική ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου (http://www.elme-limnou.gr/2021/02/07/απόφαση-του-δ-σ-της-ελμε-για-την-εσωτε), τάχθηκε από την πρώτη στιγμή ενάντια στην απόφαση της Κυβέρνησης να εισάγει την λεγόμενη “αξιολόγηση” στην Εκπαίδευση, καλώντας τα μέλη της να συμμετέχουν στην απεργία – αποχή που έχει κηρύξει η ΟΛΜΕ. Όλο το τελευταίο διάστημα, μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ βρέθηκαν σε συνεχή επικοινωνία με τους συναδέλφους, με επισκέψεις στα σχολεία και τηλεδιασκέψεις, ενημερώνοντας για τα βήματα που έπρεπε να ακολουθηθούν, σύμφωνα και με τις οδηγίες της ΟΛΜΕ, ώστε να ακυρωθούν στην πράξη τα σχέδια του Υπουργείου.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν άμεση και δηλωτική της ομοθυμίας που υπάρχει στον κλάδο ενάντια στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για περαιτέρω υποβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Σε όλες τις σχολικές μονάδες Β’θμιας Εκπ/σης της Λήμνου και του Αγ. Ευστρατίου (10 Σχολεία), με συντριπτικά ποσοστά οι εκπαιδευτικοί αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία-αποχή. Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ αισθανόμαστε την ανάγκη να χαιρετίσουμε την αποφασιστικότητα και την αγωνιστικότητα των συναδέλφων, που ορθώνουν το ανάστημά τους στα σχέδια για διάλυση της Δημόσιας Παιδείας και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel