Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πολιόχνη: Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ενημερωτική δράση για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης
ikteo limnou
facebook seminaria
Πολιόχνη: Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ενημερωτική δράση για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης
24.02.2021 | 18:40

Πολιόχνη: Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ενημερωτική δράση για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου με διακριτικό τίτλο «Πολιόχνη», πραγματοποίησε ένα κύκλο διαδικτυακών ομιλιών για γονείς και εκπαιδευτικούς με θεματικές «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών» και «Η πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης».

Στις διαδικτυακές συναντήσεις συμμετείχαν συνολικά 50 γονείς και εκπαιδευτικοί οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με θεματικές όπως: η αναγκαιότητα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, τρόποι προσέγγισης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών ανάλογα με το αναπτυξιακό στάδιο, ειδικά ζητήματα στη σεξουαλικότητα, πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης, χαρακτηριστικά δραστών, τρόποι ενδυνάμωσης και προστασίας των παιδιών κ.α.

Τη δράση συντόνισαν η Κα Μαμαλίκου Μαρία Ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π Πολιόχνη καθώς και η Κα Μαρκάκη Πηνελόπη ασκούμενη φοιτήτρια ψυχολογίας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018