Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εθελοντική αιμοδοσία 1-3 Απριλίου στη Λήμνο: Τι κωδικό στέλνουμε | Δυνατότητα διενέργειας δωρέαν rapid test

banner roots

Εθελοντική αιμοδοσία 1-3 Απριλίου στη Λήμνο: Τι κωδικό στέλνουμε | Δυνατότητα διενέργειας δωρέαν rapid test
29.03.2021 | 10:45

Εθελοντική αιμοδοσία 1-3 Απριλίου στη Λήμνο: Τι κωδικό στέλνουμε | Δυνατότητα διενέργειας δωρέαν rapid test

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Διευκρινίσεις σχετικά με τη μετακίνηση στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας όπου θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία, το τριήμερο 1-3 Απριλίου, δίνει με νέα ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου ο «Άγιος Παντελεήμων».

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, στη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας, στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου θα βρίσκεται η κινητή ομάδα υγείας του ΕΟΔΥ προκειμένου να διενεργεί δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid test) σε όποιον επιθυμεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών αναφέρει:

«Το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου θέλει να σας υπενθυμίσει, ότι την Πέμπτη 1 Απριλίου ξεκινάει το τριήμερο της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας Λήμνου.

Η μετακίνησή σας θα γίνεται με μήνυμα στο 13033 με τον αριθμό ένα "1" ή με χειρόγραφη βεβαίωση μετακίνησης με την αιτιολογία "πάω να δώσω αίμα" ή "για την εθελοντική αιμοδοσία".

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας, ταυτότητά ή διαβατήριο και το ΑΜΚΑ.

Παράλληλα με την αιμοδοσία στον προαύλιο χώρο, θα βρίσκεται και η κινητή ομάδα υγείας του ΕΟΔΥ που θα διενεργεί εξέταση γρήγορης ανίχνευσης κορωνοϊού (Rapid Test) σε όποιον εθελοντή/ντρια το επιθυμεί.

...γίνε κι εσύ Εθελοντής Αιμοδότης, τώρα!!!».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το