Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Παρέμβαση ΚΚΕ στη διοίκηση της μονάδας όπου έχασε τη ζωή του 23χρονος στρατιώτης

the roots web banners 06

Λήμνος: Παρέμβαση ΚΚΕ στη διοίκηση της μονάδας όπου έχασε τη ζωή του 23χρονος στρατιώτης
20.04.2021 | 21:55

Λήμνος: Παρέμβαση ΚΚΕ στη διοίκηση της μονάδας όπου έχασε τη ζωή του 23χρονος στρατιώτης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Παρέμβαση στη διοίκηση της στρατιωτικής μονάδας στη Λήμνο όπου πρόσφατα έχασε τη ζωή του στρατιώτης έκανε η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τα δικαιώματα των στρατευμένων δια του προέδρου της, Άγγελου Βρεττού.

Ο Αγγ. Βρεττός μίλησε με τη διοίκηση του στρατοπέδου, η οποία έδειξε να κατανοεί την ανησυχία και αγωνία της επιτροπής για το γεγονός και διαβεβαίωσε ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα που διευκολύνουν τους στρατευμένους και μάλιστα ότι έχει επιληφθεί του θέματος ιατρική ομάδα για τη στήριξη του προσωπικού.

Παράλληλα, μετά το θάνατο στρατιώτη σε στρατόπεδο της Λήμνου και την επιστολή στρατιωτών απ’ το ίδιο στρατόπεδο που το ΚΚΕ έγινε αποδέκτης, ο βουλευτής του Κόμματος και αντισυνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στη διοίκηση του στρατοπέδου στο οποίο υπηρετούσε ο στρατιώτης. 

Ο Ν. Παπαναστάσης ζήτησε να ενημερωθεί για τις αιτίες θανάτου του στρατιώτη, τις συνθήκες στις οποίες έγινε, αλλά και τη στήριξη που πρέπει να δοθεί στους στρατιώτες και το προσωπικό της μονάδας. Επεσήμανε τέλος την ανάγκη έκτακτης επιστημονικής και διοικητικής στήριξης των στρατιωτών μετά το τραγικό συμβάν, αλλά και τον ιδιαίτερο χειρισμό περιστατικών που χρήζουν σχετικής προσοχής.

 

Με πληροφορίες από 902.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το