Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του Α. Αυγερινού η εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου

banner roots

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του Α. Αυγερινού η εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου
27.07.2021 | 19:44

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του Α. Αυγερινού η εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωσή του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Τετάρτη 21 Ιουλίου, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, καθώς και εκπρόσωποι όλων των τοπικών αρχών του νησιού.

ekdilosi erythrou stavrou limnos 1

Η εκδήλωση “παγωτό” έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας, παρουσία πλήθους κόσμου, με σκοπό την ενίσχυση του ανθρωπιστικού και κοινωνικού έργου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε εκτενής αναφορά στο πολυδιάστατο έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προς την ελληνική κοινωνία τα τελευταία 144 χρόνια, ενώ παρουσιάστηκε και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Περιφερειακού Τμήματος απηύθυναν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο της Λήμνου να στηρίξει με τη συμμετοχή του τις πλούσιες δράσεις που οργανώνει. Ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός στην ομιλία του, αφού συνεχάρη το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, αναφέρθηκε λεπτομερώς στο σπουδαίο έργο που προσφέρουν οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη ενδυνάμωσης του εθελοντικού ρεύματος και ενίσχυσης του ανθρωπιστικού έργου του Ελληνικού Ερυθρού προς όφελος των πλέον ευάλωτων συνανθρώπων μας.

ekdilosi erythrou stavrou limnos 2

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το