Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έρευνα: Προσδοκίες και ψυχολογικές επιδράσεις του Covid-19 στους επιχειρηματίες της Λήμνου

the roots web banners 06

Έρευνα: Προσδοκίες και ψυχολογικές επιδράσεις του Covid-19 στους επιχειρηματίες της Λήμνου
11.09.2021 | 13:11

Έρευνα: Προσδοκίες και ψυχολογικές επιδράσεις του Covid-19 στους επιχειρηματίες της Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Έρευνα με θέμα «Μετρώντας τις τάσεις, προσδοκίες και ψυχολογικές επιδράσεις του Covid-19 στους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Μια εμπειρική ανάλυση στη Λήμνο» εκπονεί η Δέσποινα Πατρώνια, μεταπτυχιακή φοιτήτρια με καταγωγή από τη Λήμνο, στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Δημοσίων Οργανισμών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η κ. Πατρώνια κατάρτισε ερωτηματολόγιο το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ιθύνοντες του τουρισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το συμπληρώσουν προκειμένου να συμβάλουν στη διαμόρφωση αποτελεσμάτων, τα οποία είναι εμπιστευτικά και εκτιμάται ότι θα είναι σημαντικά τόσο σε επίπεδο ερευνητικό όσο και σε επίπεδο πολιτικών και αγοράς.

Όπως διευκρινίζει η κ. Πατρώνια, το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και δεν εμπεριέχει κανένα πεδίο που να αφορά σε προσωπικά στοιχεία. Ο χρόνος που απαιτείται δεν υπερβαίνει τα 15 λεπτά και η συμβολή όλων των ενδιαφερομένων είναι πολύτιμη για την ανάδειξη της Λήμνου, καθώς η έρευνα αποτελεί μέρος της εργασίας που θα δημοσιευθεί σε ξένο περιοδικό.

Ο σύνδεσμος για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdS3NGTnT1oJ28Jo7aXopYM11pCoAO38RPVm9RwdVTgE_zsew/viewform

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το