Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πεδίο αντιπαράθεσης το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας | Μαρινάκης – Γεώργα μιλούν στον FM100 (audio)

banner roots

Πεδίο αντιπαράθεσης το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας | Μαρινάκης – Γεώργα μιλούν στον FM100 (audio)
11.11.2021 | 13:19

Πεδίο αντιπαράθεσης το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας | Μαρινάκης – Γεώργα μιλούν στον FM100 (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Έντονη κριτική και σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε η χθεσινή συνέντευξη του Δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη στον FM100, κατά την οποία ακούστηκε για πρώτη φορά δημόσια η πρόταση της ολικής ανακαίνισης του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας.

Τα όσα ανέφερε εχθές ο κ. Μαρινάκης στην εκπομπή «Έχουμε Θέμα» προκάλεσαν την αντίδραση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γεώργα η οποία μιλώντας σήμερα στην ίδια εκπομπή, χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ τα λεγόμενα του Δημάρχου «πυροτεχνήματα» αφού δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την πρόθεση του αυτή. Παράλληλα τόνισε ότι δεν υπάρχει για το έργο ούτε τεχνικό δελτίο αλλά ούτε καν μελέτη.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε η κ. Γεώργα

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επικοινωνίας, παρέμβαση ζήτησε να κάνει στην εκπομπή ο Δήμαρχος Λήμνου. Ο κ. Μαρινάκης στην απάντηση του ανέφερε ότι στον τομέα της παιδείας ο Δήμος έχει υποβάλει από τον Φεβρουάριο το 2021 μια σειρά προτάσεων για παρεμβάσεις αλλά και ανεγέρσεις σχολικών κτηρίων μεταξύ των οποίων και του Ειδικού Καλλιθέας.

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο κ. Μαρινάκης

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel