Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ζερδελής: «Η επένδυση Ρόκας θα αλλάξει αρνητικά τη μορφή του νησιού».
pame boreio aigaio

Ζερδελής: «Η επένδυση Ρόκας θα αλλάξει αρνητικά τη μορφή του νησιού».
09.10.2012 | 16:20

Ζερδελής: «Η επένδυση Ρόκας θα αλλάξει αρνητικά τη μορφή του νησιού».

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο βουλευτής του νομού Λέσβου Γιάννης Ζερδελής επισκέφτηκε το νησί της Λήμνου για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 8ης Οκτωβρίου και την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Λήμνου.

Το πρωί της Δευτέρας παραβρέθηκε στις κεντρικές εκδηλώσεις στον Μούδρο ενώ το  απόγευμα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμαρχου της Λήμνου με θέμα τα προβλήματα του  νησιού. Παρόντες ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, η Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο Δήμαρχος του Αγ.Ευστρατίου και βουλευτές άλλων κομμάτων.

 

 Στη σύσκεψη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γιάννης Ζερδελής τοποθετήθηκε

* Στο πρόγραμμα «ΑΙΓΑΙΑ ΖΕΥΞΗ» και την επένδυση «ΡΟΚΑΣ» για τις ανεμογεννήτριες, με την εκτίμηση ότι το μέγεθος του έργου θα αλλάξει ριζικά και ταυτόχρονα αρνητικά τη μορφή του νησιού.

*Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί με την ακτοπλοϊκή του συγκοινωνία, θεωρώντας ότι οι κάτοικοι της Λήμνου δικαιούνται αξιοπρεπείς – ασφαλείς – συχνές συγκοινωνίες.

* Για την οριακή κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείου Λήμνου τόσο λόγω της   

οργανικής υποβάθμισης όσο και της ελλιπούς απόδοσης χρηματικών πόρων από την πολιτεία.

*Στα προβλήματα λειτουργίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου το οποίο περιέρχεται σε αδιέξοδο επίσης λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης.

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018