Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>BE-LIVE | Δράσεις στη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο

afoi poriazi

charitakis banner new

BE-LIVE | Δράσεις στη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο
04.07.2022 | 09:11

BE-LIVE | Δράσεις στη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουνίου2022, το μη κερδοσκοπικό Σωματείο για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και της υπογονιμότητας BE-LIVE, πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης στα νησιά Λήμνος και Άγιος Ευστράτιος.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα δύο νησιά, εντάσσονται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για το δημογραφικό «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια» της Eurobank, ένα πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που περιλαμβάνει σύνολο δράσεων με κοινωνική στόχευση στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και τον Έβρο, μεταξύ αυτών και πρόγραμμα δράσεων με τη BE-LIVE.

Οι γυναικολόγοι αναπαραγωγής και ιδρυτές της BE-LIVE, κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης, ενημέρωσαν το κοινό για τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και για τις προϋποθέσεις σχετικά με τις δωρεάν θεραπείες εξωσωματικής με την υποστήριξη του Σωματείου, που απευθύνονται σε υπογόνιμα ζευγάρια, λαμβάνοντας υπόψιν οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

 R0A3363

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Υφυπουργού, κας Μαρίας Συρεγγέλας, η οποία τόνισε τη σημασία πρωτοβουλιών όπως το Πρόγραμμα ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια για την αναστροφή της δημογραφικής τάσης στην Ελλάδα, η οποία σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες συγκαταλέγεται στις τρεις (3) τελευταίες στην κατάταξη στην Ευρώπη.

Η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, κα Μαρία Κακαλή, καλωσόρισε την ομάδα της BE-LIVE επαινώντας το έργο της και αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υπογονιμότητας και την ανάγκη για ευαισθητοποίηση του κοινού και ίσες ευκαιρίες σε ενημέρωση. Ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Ειδικών Έργων της Eurobank, κ. Παναγιώτης Καρδάσης και ο Διευθυντής του καταστήματος της Eurobank Λήμνου, κ. Γιώργος Κουκουλόπουλος, υπογράμμισαν την ανάγκη ανάδειξης και αντιμετώπισης του δημογραφικού ζητήματος και την από κοινού συμβολή της Eurobank και της BE-LIVE προς αυτή την κατεύθυνση, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης στα ακριτικά νησιά.

https://be-live.gr/mprosta-gia-tin-oikogeneia/

https://www.eurobank.gr/el/lp/mprosta-gia-tin-oikogeneia

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018