Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Όπως κάθε Τετάρτη... «Πάμε Πανεπιστήμιο».
Όπως κάθε Τετάρτη... «Πάμε Πανεπιστήμιο».
10.10.2012 | 11:02

Όπως κάθε Τετάρτη... «Πάμε Πανεπιστήμιο».

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ξεκινάει από σήμερα, το πρόγραμμα των διαλέξεων για το Ακαδημαικό έτος 2012-2013, οι οποίες διοργανώνονται για μια ακόμη χρονιά, από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο κινηματοθέατρο Μαρούλα, οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας στη Μύρινα, κάθε Τετάρτη στις 18:00.

 

Οι διαλέξεις έχουν πλέον, μετά από 3 έτη επιτυχούς υλοποίησης, αποκτήσει τέτοια φήμη πανελλαδικά στον χώρο των τροφίμων, ώστε οι εταιρείες τροφίμων θεωρούν τιμητικό για τις ίδιες, να συμμετάσχουν με εκπροσώπους τους, στις διαλέξεις.

Σήμερα στην εναρκτήρια διάλεξη ομιλητής θα είναι ο Δρ. Πέτρος Ανδρουλάκης, Γεωπόνος, Ζωοτέχνης-Κτηνίατρος,Υγιεινολόγος,Τεχνολόγος Τροφίμων, ιδιοκτήτης ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ.

Το θέμα της σημερινής διάλεξης είναι το εξής: "Μύθοι σχετικοί με την Τεχνολογία Τροφίμων και την διατροφή που ο Επιστήμονας του κλάδου έχει μάθει από το σπίτι του και πρέπει να αποβάλει".

 

Να είστε εκεί!

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018