Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου άφησε τη σφραγίδα του σε μια ακόμη Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση

the roots web banners 06

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου άφησε τη σφραγίδα του σε μια ακόμη Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση
20.09.2022 | 09:55

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου άφησε τη σφραγίδα του σε μια ακόμη Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε στο Φεστιβάλ «ΝέΟΙ ΟΜΗΡίΔΕΣ» που πραγματοποιήθηκε στη Χίο από τις 14 έως 16 Σεπτεμβρίου, στην 1η Πανελλαδική Νεανική Συνάντηση Δημιουργικής Έκφρασης, βασισμένης στα Ομηρικά Έπη και τις επιδράσεις τους στην παγκόσμια γραμματεία.

Η Θεατρική Ομάδα του σχολείου παρουσίασε την «Ελένη» του Ευριπίδη στις 15 Σεπτεμβρίου στη Δασκαλόπετρα Βροντάδου με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς την Χαριτίνη Φωτοπούλου και την Ουρανία Χαλικιώτου .

2022 09 17 00 05 54 144

Το Φεστιβάλ διοργανώνουν οι Σχολικές Δραστηριότητες Δ.Δ.Ε. Χίου με Υπεύθυνη την κ. Στέλλα Τσιροπινά, το Γυμνάσιο Βροντάδου και το “ΈΘΟΣ Αιγαίου” [Εθιμομάθεια, Θεατρομάθεια, Ομηρομάθεια, Σινεμάθεια] με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, την Π. Ενότητα Χίου, τον Δήμο Χίου και τη Δημ. Κοινότητα Βροντάδου.

Μετά την παρουσίαση της δικής τους “Ελένης”, της αδικημένης και ανυπεράσπιστης ομορφιάς που ήταν το πρώτο θύμα του τρωικού πολέμου, το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα ήταν το πρώτο μπράβο που εισέπραξαν τα παιδιά από τους διοργανωτές, από τους επίσημους τοπικούς φορείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των υπολοίπων ομάδων και από το κοινό που παρακολούθησε την παράσταση. Κατά τη διήμερη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ απόλαυσαν την αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς τους μέσα από την έκφραση συγχαρητηρίων και την πληθώρα θετικών σχολίων που δέχτηκαν.

2022 09 17 00 05 55 511

"Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ και ιδιαιτέρως την κ. Στέλλα Τσιροπινά, και τον κ. Αντώνη Νικολάου, για την άψογη φιλοξενία, την άρτια οργάνωση και υποστήριξη πριν και κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη Χίο.

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου συγχαίρει και ευχαριστεί τα μέλη της θεατρικής ομάδας: Ελένη Καλογιάννη, Ελευθερία Λιγδαρά, Ασπασία Χαβιά, Χαρίκλεια Μεργιά, Αδαμαντία Κονταρή, Γιοβάνα Μήλε και Αντώνη Μιχάκη για τη χαρά και την περηφάνια που μας χάρισαν. Θερμές ευχαριστίες και προς τους γονείς τους για την αμέριστη υποστήριξη που παρείχαν καθόλη τη διάρκεια της επίπονης προετοιμασίας των παιδιών.

Τέλος, ευχαριστούμε την οικογένεια Χαλαμανδάρη διότι συνεχίζει ακούραστα και γενναιόδωρα να υποστηρίζει τις δράσεις του σχολείου και να συμβάλλει καθοριστικά στην εξωστρέφεια και στην αναγνωρισιμότητά του από την πανελλήνια εκπαιδευτική κοινότητα.

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παράστασή μας το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ., στην αυλή του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης εγκαινίων της Αίθουσας Μαθητικής Δημιουργίας και της βράβευσης των αριστούχων μαθητών με το Βραβείο «Ανίτα Χαλαμανδάρη».

2022 09 18 10 08 10 501

Η Διευθύντρια 

Χαριτίνη Φωτοπούλου", καταλήγει η ανακοίνωση του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel